Lukijalta25.4.1997Mikä kokoomusta vaivaa

Mikäs Kokoomusta on oikein alkanut viime vuosina vaivata, kun peräjälkeen saadaan lehdistä lukea, että taas on joku kokoomuslainen kärähtänyt jostain laittomuudesta tai muutoin aivan sopimattomasta puuhasta, sukulaisten suosimisesta ja sen sellaisesta. Eihän semmoinen peli vetele.

Eikö siellä Kokoomuksen pääkonttorissa ole ketään, joka osaisi pistää kuria niihin viisikymppisiin bisnesmiehiin? Onhan nyt suuri häpeä puolueelle, jos semmoista peliä pidetään, niinkuin Turussa ja Vantaalla on paljastunut. Ja joka kerta, kun näiden johtajien nimet lehdissä mainitaan, niin eikös siinä perässä ole sulkuihin pistettynä (kok) eli kokoomus.

Ja nyt kun omien sukulaisten suosimisesta kasanedustajia syytetään, niin eikös siellä taas ollut kokoomuslaiset kärjessä! Nenäkkäästi vielä vastaillaan, että eihän tässä mitään kummallista ole. Tälläistä kun tarvitsee nähdä, niin eipä ole kumma, että ihmisiin menee täydestä kuin häkä päähän sellaisetkin aivan mahdottomatkin jutut, että kokoomustainen puhemies haluaa rakennuttaa itsellensä Helsinkiin edustuspalatsin.

Katsokaa nyt itseänne siellä Kokoomuksessa oikein tarkasti! Onko entisestä suoraselkäisten puolueesta tullut vallan luikurien temmellyskenttä? Kuka äänestäjä haluaa ostaa Luikkaalta-Lasselta käytetyn auton? Minäkin olen vuosia kokoomuspuoluetta kannattanut, mutta pitää minun ruveta miettimään muita vaihtoehtoja.

Tällä pelillä valuvat porvarien äänet muille puolueille tykkänään. Kristilliset vievät perusarvoihin ja Jumalaan uskovat, Keskusta vie maalla asuvat sekä EU:ta vastustavat, Ruotsalaiset vievät rannikkokaupunkien juppien äänet ja Nuorsuomalaiset ottavat nuorten äänet.

Ketkä jää äänestämään Kokoomusta? Nämä niinsanotut "bisnesmiehetkö"? Vai luikurien sukulaisetko?

nimim. "Vanha kokoomuksen äänestäjä"


KOLUMNIT -SIVULLE