Keralogo
Osaamista - pääomaaX

Opelogo

Nykypäivä

VERKKOUUTISET
7.11.1997
Talous -sivua päivitetty 12.11.1997
Politiikka -sivua päivitetty 11.11.1997

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Mikä on mieluisin hallituspohja?

Tällä kertaa voitte äänestää siitä, mikä olisi seuraavan hallituksen mieluisin pohja: kokoomus ja SDP, kokoomus ja keskusta vai keskusta ja SDP. Viime viikon presidenttiehdokasäänestyksen voitti Olli-Pekka Heinonen

Suomalaiset luottavat äänestämiseen

Suomalaisten luottamus äänestämisen voimaan on korkealla. Taloustutkimus Oy:n Verkkouutisille tekemä mittaus osoittaa, etä 59 prosenttia suomalaisista uskoo, että kansalaiset voivat äänestysvalinnoillaan vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon.

Puoluesihteeri Maija Perho arvioi kotitalouksien työllistämismallia

Hallituksen suurella kohulla aikaansaama kotitalouksien työllistämistukimalli on alkanut varsin vaisusti. Kokoomuksen puoluesihteeri Maija Perho arvioi, että yrittäjät ovat odotetusti kavahtaneet yritystukimalliin sisältyvää byrokratiaa.

Tupo-viikon päiväkirja

SAK julkisti maanantaina tupo-tavoitteensa. Liitto tavoittelee palkansaajille kahden prosentin ostovoiman kasvua molempina sopimusvuosina. Työnantajat tyrmäsivät tavoitteet samana päivänä. Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton TT:n mielestä SAK on unohtanut tavoitteissaan työllisyyden lisäämisen ja inflaation hillinnän.

Japani on netin kakkoskieli

Internet on kasvanut Japanissa tänä vuonna hurjalla vauhdilla, ja japanista on tullut verkon toiseksi käytetyin kieli. Web-seikkailijalle on Japanissa tarjolla kaikenlaisia ihmeitä jos vain kieli ja kirjoitusmerkit taipuvat. Onneksi monista sivuista on tehty myös englanninkielisiä versiota.

Pankinjohtaja murhattiin Kiovassa

Ukrainan suurimpiin kuuluvan Unex -pankkikonsernin johtaja ammuttiin torstaiaamuna, 30.10. toimistonsa portaikkoon Kiovassa. Ilmeisen palkkamurhan tausta paljastaa paljon tavasta, jolla liiketoiminta, rikollisuus ja jopa politiikka voivat kietoutua toisiinsa. Murha ei tullut kenellekään yllätyksenä.

Säädöstietopankki kansalaisten ulottuville

Oikeusministeriö avasi 29.10.1997 Internetiin lakeja ja asetuksia sisältävän tietopankin. Jatkossa tietopankkia täydennetään mm. valtiosopimuksilla, EY- lainsäädännöllä ja muilla normeilla. Maksuton palvelu on kaikkien kansalaisten käytettävissä.


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti