chat

Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitääkö valtion velkataakan pienentämiseen käyttää valtionomaisuuden myyntiä?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
13.11.1998
Päivitetty 15.11.-17.11.1998


Protestiäänestäjä vaihtaa ehdokasta mieluummin kuin puoluetta

Vanhat puolueet pitävät asemansa, vaikka mielipidemittauksissa politiikka saa vuodesta toiseen kansan jyrkän tuomion. Politiikan tutkija Sami Borg sanookin, että äänestäjät vaihtavat herkemmin ehdokkaita kuin puoluetta. Tulevissa vaaleissa häntä huolettaa mediakatseen keskittyminen kolmen suuren puheenjohtajan vaalitaistoon.


Suo siellä, vetelä täällä

Venäjän alamäki jatkuu eikä uusi Jevgeni Primakovin hallitus ole vielä kyennyt mihinkään tarpeellisiin toimenpiteisiin. Hallituksen kriisiohjelmakin on vasta muotoutumassa.


Kiinalainen juttu

Kiinan talouden kasvunäkymät ovat vaarallisen hiljaiset. Työttömyys lisääntyy, maan eri osien eriarvoisuus kasvaa ja piilevä pankkikriisi on olemassa. Hallitus yrittää kasvattaa kysyntää teitä rakentamalla, mutta onko siitä apua ensi vuonnakin?


Internet - ohjelmavarasto

Internet toimii kätevänä ohjemoijan ohjelmavarastona. Netistä löytyy lähes joka tarkoitukseen valmiita esimerkkiohjelmia, jotka auttavat uuden asian opettelussa ja toiseksi vähentävät kirjoitettavan koodin määrää. Miksi siis keksiä pyörää uudelleen, kun sen voi helposti hakea Intenetistä?


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Verkkouutisten Virtuaalilemmikki

Verkkouutisten uudessa Virtuaalilemmikki -pelissä tehtävänäsi on pitää otus elossa 60 vuorokautta. Lemmikki pysyy ihanneoloissa hengissä ilman hoitoa noin 4 vuorokautta.


Pitääkö valtion velkataakan pienentämiseen käyttää valtionomaisuuden myyntiä?

Verkkouutisten lukijoiden vankka enemmistö on sitä mieltä, ettei sivareiden sovi lakkoilla.© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake