X


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Pitäisikö Suomen ottaa vastaan enemmän pakolaisia?Nykypäivä

Kansio

VERKKOUUTISET
15.5.1998
Politiikka -sivua päivitetty 16.5. ja 17.5.1998
Talous -sivua päivitetty 20.5.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Sanomalehdet suunnittelevat valtakunnallista jakeluyhtiötä

Suomalaiset sanomalehdet suunnittelevat yhteisen valtakunnallisen jakeluorganisaation perustamisesta. Jakeluyhtiö Suomen liikevaihdoksi on kaavailtu jopa kolme miljardia markkaa. Keskisuomalaisen toimitusjohtaja Eino Petäjäniemi vahvistaa, että keskusteluja on käyty Kärkimedian puitteissa.

Hautala vaatii avoimuutta ulkopolitiikkaan

Vihreän liiton tulevan presidenttiehdokaan Heidi Hautalan mukaan nykyisin presidentti voi kätkeytyä ulkoministeriön selän taakse, eikä hänen vaikutusvaltansa välttämättä tule näkyviin. Ongelma poistuu siirtämällä ulkopoliittisia valtaoikeuksia eduskunnalle ja hallitukselle, sanoo Hautala.

Kepun työreformi on vaalihumpuukia

Vappuna moni jankutti taas vaihteeksi keskustan työreformista, vaikkei se ei ole mitään muuta kuin kepulaisten kehittämä uusi tapa esitellä maailmaa syleileviä vaalilupauksia.

Joka kolmannella yhä koko omaisuus yritystoiminnan panttina

Laman karvaista opetuksista huolimatta lähes kolmannella yrittäjistä on yhä koko henkilökohtainen omaisuus yritystoiminnan vakuutena ja perheenkin omaisuus 14 prosentissa yrittäjistä. Jos yritykselle käy huonosti, käy myös yrittäjälle ja hänen perheelleenkin yleensä huonosti.

Turistit palaavat Egyptiin eri tahtiin

Ensi maanantaina on kulunut puoli vuotta siitä, kun Luxorissa tehtiin terrori-isku, jossa kuoli 58 turistia. Se karkottamat turistit palailevat eri tahtiin: vauhti riippuu kansallisuudesta ja kohteesta.

Luontoelämyksiä netissä

Kesän tullen luonto puhkeaa kukoistukseen ja mikäpä onkaan ihanampaa kuin lämmin kesäpäivä luonnon helmassa. Mutta myös Internet tarjoaa mahtavia luontoelämyksiä mikäli esimerkiksi työkiireet estävät luonnon helmaan lähtemisen.

Sim City 2000 - legendaarinen kaupunkisuunnittelusimulaattori

Sim City Classic näki päivänvalon vuonna 1989 ja neljän vuoden jatkokehittelyn jälkeen tuli markkinoille uusi versio Sim City 2000.

Pitäisikö Suomen ottaa vastaan enemmän pakolaisia?

Selkeä enemmistö Verkkouutisten lukijoista on sitä mieltä, että samaa sukupuolta olevien parisuhteen virallistamisminen pitäisi sallia.

Verkkouutisten pokeri

Tervetuloa rentoutumaan Verkkouutisten pokerin parissa!


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti