Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Onko Jeltsin kykenevä ydinasevaltion päämieheksi?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
16.10.1998
Päivitetty 18.10.-21.10.1998


Kanerva: Olisi omituista elleivät työmarkkina-asiat kuuluisi kansanvallalle

Lauri Ihalaisen mukaan poliitikkojen ei pidä puuttua keskusteluihin työajan lyhentämisestä, työsopimusten yleissitovuudesta tai paikallisesta sopimisesta. Ilkka Kanerva sanoo, että olisi omituista, elleivät työmarkkina-asiat kuuluisi kansanvallalle.


Tutkija: Valtiokeskeinen Venäjä tiensä päässä

Minkälaisen Venäjän näemme 2000-luvulla? Jos erikoistutkija Sergei Medvedeviin on uskominen, niin edessä on mittavia muutoksia. Hän ei usko Venäjän valtiokeskeisen poliittisen järjestelmän ja vanhanaikaisen raskaan teollisuuden selviytyvän ensi vuosituhannen haasteista.


Susiparin keittiössä tirisevät kuumat ranskanperunat

Ranskassa keskustellaan kiivasti avoliiton laillistamisesta. Laillistaminen koskisi heteroparien lisäksi myös homo- ja lesbopareja. Oikeistopuolueet onnistuivat viime perjantaina kaatamaan hallituksen lakiesityksen ensimmäisessä käsittelyssä.


Muinaisuutta etsimässä

Historia on kiehtovaa ja siihen voi tutustua mukavasti Internetin välityksellä. Tarjolla on runsaasti materiaalia, olipa kyseessä historian harrastaja tai historian maisteri.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Verkkouutisten Virtuaalilemmikki

Verkkouutisten uudessa Virtuaalilemmikki -pelissä tehtävänäsi on pitää otus elossa 60 vuorokautta. Lemmikki pysyy ihanneoloissa hengissä ilman hoitoa noin 4 vuorokautta.


Onko Jeltsin kykenevä ydinasevaltion päämieheksi?

Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö on sitä mieltä, että sosiaalitukien valvontaan on liian lepsua.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake