Viikon vitsitKokoomuslaisia

Miksi kokoomuslaisia on vähemmän kuin demareita?
- Niillä on varaa nukkua eri sängyissä, joillakin jopa eri huoneissa.

Olipa kerran kolme miehen ikään ennättänyttä lapsuuskaveria onkimassa Itä-Helsingissä lähellä Vuosaaren telakka-aluetta. Jokaiselle oli elämän aikana muodostunut oma vankka poliittinen kantansa (kokoomuslainen, kommunisti ja demari). Kuinka ollakkaan vene sattui uppoamaan ja kolme miestä joutuivat veden varaan.

Ensimmäisenä pohjaan painui kokoomuslainen, koska kunnon kapitalisti ei työtä tee.

Kommunisti oli vuorossa seuraavana. Hieman lihavana hän olisi kellunut ja kyennyt uimaan läheiselle luodolle, mutta keskittyi kuitenkin valittamaan sorretun työväen huonoja oloja kunnes suusta kehoon joutunut suolavesi upotti tämän.

Demari ahkerana työntekijänä aloitti kroolaamisen kohti telakkaa, mutta vähän ennen rantaan pääsyä kuuli telakan pillin soivan ja lopetti uimisen siihen paikkaan...

Hyvä haltijatar

Vanhapiika sattui tapaamaan eräänä päivänä hyvän haltijattaren. Haltijatar lupasi perinteisesti täyttää kolme toivomusta. Vanhapiika mietti ankarasti ja toivoi ensimmäiseksi, että olisi nuorempi ja todella kaunis.

PUFF! Ja mikä kaunotoar syntyikään. Seuraavaksi entinen vanhapiika toivoi tietysti rahaa. PUFF! Ja nurkat olivat täynnä käteistä.

Kolmatta toivomustaan vanhapiika mietti todella pitkään. Hän keksi että mies pitäisi saada, mutta luotettava sellainen. Lopulta hän oivalsi, että jos tuosta omasta kissasta saisi sellaisen uljaan prinssin ja PUFF! Niin kävi.

Haltija oli toivomukset toteuttanut ja katosi ja hehkeä neito jäi kahden uljaan prinssinsä kanssa. Hän oli juuri lähestymässä prinssiä kun tämä tokaisi:
- Kyllä sinua nyt varmasti harmittaa, että veit minut aikoinaan leikattavaksi.

Ja muuta hauskaa...

Millä prinsessa Victoria saadaan houkuteltua Suomen kuningattareksi?
- Nälkäpalkalla.

Kumman pieru on liikenteessä vaarallisempi - miehen vai naisen?
- Naisen, koska se tulee kolmion takaa.

Mitä Dannyn vaimo sanoi, kun Danny tarjoutui auttamaan taloustöissä?
- Auta armias!

Kuka on Michael Jacksonin suosikki sarjakuvassa Masi?
- Vänrikki Nappula.

Pikku Kakkoseen pääsi esiintymään seksuaalisesti vapautunut lasten suosikki:
- Transu ja muut karvakuonot.

16.1.1998


AJASSA -SIVULLE