chat

Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Hyväksytkö hyökkäyksen Irakiin?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
18.12.1998
Päivitetty 19., 21.-23., 26.-27. ja 29.-30.12.1998

Onnellista Uutta Vuotta!


Erkki Tuomioja kommentoi politiikan vuotta 1998

Valtiosääntöesitys, ylijäämäinen budjetti ja EMU-ratkaisu ovat SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Erkki Tuomiojan listalla vuoden 1998 tärkeimpiä poliittisia tapahtumia.


Nettikaupan säätelyä sorvataan vauhdilla

Sähköiseen kaupankäyntiin liittyvää lainsäädäntöä sorvataan parhaillaan kuumeisesti sekä EU:ssa että muualla maailmassa. Lainsäädännöllä on kiire, sillä yksi keskeinen kynnys sähköisen kaupankäynnin leviämiselle on kuluttajien luottamus kaupankäynnin turvallisuuteen.


Puolue hajoaa mutta aate elää

Ranskan äärioikeistolainen Kansallisrintama on jakautumassa kahtia johtajiensa keskinäisen riitelyn seurauksena. Valtaosalle ranskalaisista puolueen johtajien toilaukset ovat jatkuvan naurun aihe, mutta kannatusta heille silti tuntuu löytyvän enemmän kuin äärioikeistolaisille yleensä muissa Euroopan maissa.


Kauhua netistä

On synkkä ja myrskyinen yö. Sadepisarat ropisevat ikkunaan. Ikkunan takana, valon ja pimeän rajamailla, vilahtaa tumma hahmo... Netti tarjoaa myös kauhua ja jännitystä jokaiseen makuun.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Hyväksytkö hyökkäyksen Irakiin?

Verkkouutisten lukijoiden valtaenemmistö pitää oikeuslaitoksemme rangaistuskäytäntöä liian lievänä etenkin vakavien väkivaltarikosten yhteydessä.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake