Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Pitäisikö Suomeen perustaa ammattiarmeija?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
18.9.1998
Päivitetty 19.9.-21.9. ja 23.9.1998


Puolueet varovaisina - ydinvoimasta ei tehdä hallituskynnystä

Puolueet varovat ehdottomia ydinvoimakantoja eikä hallitusovia haluta sulkea perusvoimakantojen vuoksi. Verkkouutisille vastanneet puoluesihteerit eivät ole tarjoamassa viidennen ydinvoimalan rakentamista tulevan hallituksen ohjelmaan. Asiaan otetaan kantaan vasta, jos hakemus tulee eteen.


Euroopan sairas mies ontuu vaaleihin

Euroopan sairaaksi mieheksi arvioitu Saksa on maksanut 3000 miljardia markkaa yhdentymisestä, mutta on yhä kansakuntana henkisesti jakautunut kahtia. Saksan uudessa pääkaupungissa Berliinissä aistii kaupungin arjesta, että muuri on yhä pystyssä ihmisten mielissä, käyttäytymisessä, makutottumuksissa ja arkipäivän tavoissa.


UNCTAD: Kansainvälisen talouskriisin loppu ei vielä näkyvissä

- Vielä emme ole suinkaan nähneet kansainvälisen talouskriisin pohjaa, arvioi professori Tony Addison esitellessään YK:n kauppa- ja kehitysjärjestön UNCTAD:in vuosiraporttia.


Työkaluja web-sivun tekoon

Oman www-kotisivun toteuttamiseen löytyy runsaasti ohjelmia Internetistä. Joukossa on kaupallisten tuotteiden demoversioiden lisäksi myös shareware-ohjelmia, joita voi kokeilla tietyn aikaa ennen maksamista sekä myös täysin ilmaisia ohjelmia.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Pitäisikö Suomeen perustaa ammattiarmeija?

Verkkouutisten lukijoiden enemmistön mielestä Venäjän taloudellinen ja poliittinen kriisi on uhka Suomelle.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake