Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Hoidetaanko vanhuksia Suomessa riittävän hyvin?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
20.11.1998
Päivitetty 22.11.-24.11.1998


Sund: Vasemmistoliiton on katkaistava kohtalonyhteys demareihin

Vasemmistoliiton puoluesihteeri Ralf Sund haluaa irrottaa Vasemmistoliiton historiallisen kohtalonyhteyden SDP:stä. Vasemmistoliitossa hakeutuminen uusiin asemiin ei kaikille ole helppo niellä, vaikka mahdollisuus vielä onkin kovin spekulatiivinen.

Valtiovarainministeri Niinistö interaktiivisena

Valtiovarainministeri Sauli Niinistö vastaa kysymyksiinne reaaliaikaisessa on line chatissä 3.12. klo 10.00-12.00. Kokoomuksen 80-vuotisjuhla suorana real audio -lähetyksenä Vanhalta Ylioppilastalolta Verkkouutisissa lauantaina 28.11. klo 18.00-19.45.


Fuusiolla kohti parempaa yhteistä huomista

Valmetin ja Rauman fuusio on kahden suomalaisyhtiön yritys vahvistaa kansainvälisiä asemiaan taantuvilla metsäteollisuusmarkkinoilla. Yhtiöiden menestys osakemarkkinoillakin on ollut kehnonlaista. Fuusioista on ylipäätänsä hyötyä kansainvälisesti pienille yrityksillemme, ainakin syntymässä olevilla Euroopan rahoitusmarkkinoilla, jotka tulevat olemaan siunaukseksi koko Suomen euro-kansalle.


Koska judonäytös alkaa?

Japanin talousongelmat ovat vaikeasti ratkaistavissa. Kotimainen kysyntä on lamassa, vienti Kaakkois-Aasiaan on vaikeuksissa ja pankkikriisi uhkaa koko rahoitusjärjestelmää.


Grafiikkaa netistä

Grafiikalla saa toteutettua tehostekeinoja niin kotisivuilleen kuin tekstidokumentteihinkin. Kotisivuilleen voi liittää myös liikkuvaa kuvaa, eli animoituja gif-kuvia. Niitä voi tehdä joko itse tai käyttää Internetin lukuisia kuvakirjastosivustoja apunaan.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Hoidetaanko vanhuksia Suomessa riittävän hyvin?

Verkkouutisten lukijoiden vankka enemmistö on sitä mieltä, että valtionomaisuutta joutaa myydä velkataakan pienentämiseksi.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake