Cisco

Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö kuntien määrää vähentää?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XTalsa

VERKKOUUTISET
23.10.1998
Päivitetty 25.10. -29.10.1998


Heinonen: Tehoa ja suunnitelmallisuutta opintoihin

Kysymys korkeakouluopiskelun tehostamisesta niin, että ylemmän tutkinnon suoritusajaksi tulisi pääsääntöisesti viisi vuotta on saanut opiskelijat liikkeelle. Opetusministeri Olli-Pekka Heinonen haluaisi kuitenkin puhaltaa kiistelyssä pelin poikki ja katsoa asioita kiihkottomasti.


Backman: Verkkovirasto vuonna 2001

Pari-kolme vuotta malttamatonta odottelua ja asiointi viranomaisten kanssa verkossa onnistuu asioiden vireille panosta päätöksen saamiseen saakka, lupailee hallintoministeri Jouni Backman.


Puolustusvoimien toimintamenot eivät riitä kertausharjoituksiin

Kertausharjoituksiin ei kannata odotella kutsua kovin innokkaasti. Puolustusvoimien niukkenevia määrärahoja ohjataan ensi vuonna mieluumminuudistettuun varusmiespalvelukseen kuin kertausharjoitusten järjestelyihin.


Yhdysvaltalaisen yliopiston ajatuksena missio ja raha

Yliopisto-opiskelu on Yhdysvalloissa hiukan erilaista puuhaa kuin Suomessa. Kyse on liiketoiminnasta ja parhaissa yliopistoissa vaaditaan sellaista suoritustasoa, josta meillä Suomessa vain puhutaan.


Jutellaan... Chat Internetissä

Internetin chatit tarjoavat keskustelukumppanin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Chateissa voi keskustella haluamallaan lempinimellä ja pitää henkilöllisyytensä salassa. Chattien kautta voi löytää ujompikin henkilö uuden tuttavuuden ja mahdollisesti jopa elämänkumppanin.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Verkkouutisten Virtuaalilemmikki

Verkkouutisten uudessa Virtuaalilemmikki -pelissä tehtävänäsi on pitää otus elossa 60 vuorokautta. Lemmikki pysyy ihanneoloissa hengissä ilman hoitoa noin 4 vuorokautta.


Pitäisikö kuntien määrää vähentää?

Verkkouutisten lukijat antoivat itänaapurin presidentille tylyn tuomion. Peräti 438 äänestänyttä oli sitä mieltä, ettei Jeltsin sovellu ydinasevaltion päämieheksi. Eri mieltä oli vain 44 äänestänyttä.


chat

© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake