Taloussanomat
Klikkaa tästäX


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Olympialaiset veronmaksajien rahoilla?Nykypäivä

VERKKOUUTISET
23.1.1998
Politiikka -sivua päivitetty 26.1.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Olympialaiset veronmaksajien rahoilla?

Onko mielestäsi oikein, että hallitus myöntää Helsingin olympialaishankkeelle kahden miljardin tappiotakuun? Ns. avainalojen lakko-oikeutta pitäisi rajoittaa lainsäädännöllä, toteavat Verkkouutisten lukijat.

Ojala pitäisi vasemmistoliiton hallitusvastuussa

Vasemmistoliiton on oltava mukana myös seuraavassa hallituksessa, linjaa puolueen puheenjohtajuutta tavoitteleva europarlamentaarikko Outi Ojala. Kokoomus ja Keskusta ovat hänelle lähes tasavertaisia hallituskumppaneina.

Enemmistö kannattaa ydinvoimaa

Verkkouutisten Taloustutkimus Oy:llä teettämän mielipidetiedustelun mukaan enemmistö suomalaisista kannattaa ydinvoiman käyttöä ja sen käytön laajentamista.

Itälä: EU ei tarvitse omaa perustuslakia

Eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Ville Itälä ei lämpene Paavo Väyrysen esittämälle ajatukselle EU:n omasta perustuslaista.

Työttömyys loi Suomeen uuden kurjaliston

Pitkään jatkuva työttömyys luo uutta, sairasta köyhälistöä Suomeen. Ihmiset, joiden lähtökohdat eivät olleet kovin hyvät ennen työn menettämistä, menettävät herkimmin luottamuksensa lähipiiriin, voivat siksi ensin pahoin psyykkisesti ja näkevät jopa nälkää, elleivät hae toimeentulotukea, ja sitten pettää terveyskin.

Kuolemanenkeli - vai viaton syntipukki?

Egyptiä järkyttää sairaalamurhaskandaali. Aleksandrian Yliopistollisessa Keskussairaalassa on kuollut mystisesti 30 potilasta.

Internet - ohjelmien aarreaitta

Internet pursuaa toinen toistaan parempia ohjelmia. Suurin osa niistä on sharewarea rajoitettuine kokeiluaikoineen, mutta joukkoon mahtuu myös täysin ilmaisiakin ohjelmia.


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti