Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Hyväksytkö armomurhan?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
27.11.1998
Päivitetty 28.11., 30.11.-2.12.1998


Ensi vuosituhannella Suomella on naispresidentti

Taloustutkimus Oy tutki Verkkouutisten toimeksiannosta suomalaisten mielipiteitä ensi vuosituhannen alussa olevasta tilanteesta. Tutkimuksesta selviää mm., että suomalaiset uskovat maassamme istuvan naispresidentin, että Suomi on NATO:n jäsen ja luovutettu Karjala on edelleen osa Venäjää.

Valtiovarainministeri Niinistö interaktiivisena

Valtiovarainministeri Sauli Niinistö vastaa kysymyksiinne Verkkouutisten reaaliaikaisessa on line chatissä 3.12. klo 10.00-12.00.


Vasemmistovalta vaarantaa EU-talouden vakauden

Vasemmiston marssi hallitusvaltaan useissa EU-maissa uhkaa talouden vakautta ja Euroopan keskuspankin itsenäisyyttä. Varsinkin Ranskan ja Saksan hallitusten toimilla on suuri vaikutus koko EU:n talouskehitykselle. Mutta kovista puheista huolimatta saa jopa Saksan valtionvarainministeri Oskar Lafontaine ottaa lusikan kauniiseen käteen taloudellisten realiteettien takia.


Epävarma isäntä ei tohdi avata oveaan

EU on aloittanut jäsenyysneuvottelut uusien hakijamaiden kanssa, mutta kaikki käy kovin verkkaisesti ja epämääräisesti. Ei ole täysin selvää, ketkä lopulta otetaan jäseniksi ja milloin. Hakijoilla on kova halu täyttää EU:n vaatimukset, mutta myös EU:n pitää saada omat asiansa järjestykseen. Uudet jäsenet tulevat mullistamaan monta asiaa EU:ssa.


Internet - musiikin maailma

Monilla nettisivuilla soi taustalla teemaan sopiva musiikki. Internet tarjoaa myös laadukkaita musiikki- ja äänitehostenäytteitä sekä luonnollisesti myös ohjelmia niiden kuuntelemiseen. Ohjelmia löytyy maksullisten ohjelmien demoversioiden lisäksi myös täysin ilmaisia.


Verkkouutisten joulukalenteri

Avaa luukku Verkkouutisten joulukalenterista ja saat päivän vitsin...


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Hyväksytkö armomurhan?

Verkkouutisten lukijoiden enemmistö on sitä mieltä, että vanhusten hoidossa olisi parantamisen varaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake