X


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Hyväksytkö USA:n ohjusiskut?Nykypäivä

VERKKOUUTISET
28.8.1998
Päivitetty 31.8. ja 1.9.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

SDP:n Kari Laitinen punamultapuheista: Viritykset kuuluvat opposition tehtäviin

SDP:n puoluesihteeri Kari Laitinen ylistää hallituksen yhteistyötä. Vaikka kokoomuksesta väliin kuuluukin puheita, joita kunnon demari ei voi hyväksyä, ei puoluesihteeri menetä niistä yöuniaan. Hallituksen teot ovat yksittäisiä puheenvuoroja tärkeämpiä, hän tähdentää. Yhteisesti sovittavat asiat vaikuttavat myös tulevaan hallituspohjaan.

Ruotsin ja Saksan vaalikampanjat käynnistyivät - Oikeistopuolueilla eri lähtökohdat, mutta samankaltaiset tavoitteet

Ruotsalaiset ja saksalaiset käyvät uurnille syyskuun lopulla viikon välein. Vaalitaistelu on alkanut jo kummassakin maassa. Kokoomuksen veljespuolueet käyvät vaaleihin samanlaisin painotuksin, mutta erilaisista lähtökohdista.

Tuhlataanko vai säästetäänkö?

Ruotsin valtiopäivävaalien pääpukarit, sosiaalidemokraatit ja Maltillinen kokoomus, julkaisivat kumpikin omat vaaliohjelmansa perjantaina 28. elokuuta. Päivä oli poliittisesti kiinnostava ja talouspoliittisesti hupaisa.

Norjan talous höyryää täysillä

Norjan talous on kasvanut viisi vuotta kuin öljyttynä. Tälle vuodelle on odotettu 5 prosentin kasvua bruttokansantuotteeseen ja työvoimapula tuntuu monella alalla. Norjassa puhisevat palkka- ja hintapaineet samaan aikaan, kun öljyn maailmanmarkkinahinta on laskenut. Keskuspankin oli pakko taas nostaa viime viikolla korkoa, sillä kruunua uhkaa devalvoituminen.

Hiiren ergonomiaa

Hiiri on tietokonepaketin halvin ja usein kehnoin osa. Muutamalla satasella saa jo lepuuttaa kättään ja ehkä hätistää etäämmälle hiiriperäisiä rasitusvaivoja. Verkkouutisten esittelyssä erä ergohiiriä.

Age of Empires - kivikaudesta rautakauteen

Age of Empires on Microsoftin lukuisia palkintoja voittanut strategiapeli, jossa pelaajan tarkoitus on johdattaa heimonsa kivikauden alkeellistakin alkeellisemmasta yhteiskunnasta rautakaudelle.

Hyväksytkö USA:n ohjusiskut?

Verkkouutisten lukijoiden enemmistö antaisi sauhuttelijoille armon. Äänestäneiden enemmistö oli sitä mieltä, että tupakoitsijat eivät tarvitse kokonaan omia ravintoloita.

Verkkouutisten pokeri

Tervetuloa rentoutumaan Verkkouutisten pokerin parissa!


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti