Taloussanomat
Klikkaa tästäX


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Pärjääkö huippu-urheilussa ilman dopingia?Nykypäivä

VERKKOUUTISET
30.1.1998
Politiikka -sivua päivitetty 1.2.-3.2.1998
Ulkomaat -sivua päivitetty 2.2.-4.2.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Pärjääkö huippu-urheilussa ilman dopingia?

Tällä kertaa voitte esittää mielipiteenne/arvelunne siitä, pärjääkö nykyajan huippu-urheilussa ilman dopingia? Verkkouutisten lukijat eivät myöntäisi Helsingin olympiahankkeelle tappiotakuuta.

Punamullan kaiho heräilee keskustassa

Kulunut viikko on nostattanut epäilyt punamullan paluusta. SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen totesi, ettei hän sulje pois mahdollisuutta, että keskusta ja SDP voisivat muodostaa hallituksen. Esko Aho vastasi tarjoukseen ja jo aiemmin Paavo Väyrynen ryhtyi ajamaan keskustaa työmarkkinasopimusten kannalle.

Matikainen-Kallström: Väyrysen avauksia ei Brysselissä noteerata

Europarlamentaarikko Marjo Matikainen-Kallströmin mukaan kukaan ei ole kiinnittänyt Brysselissä huomiota Paavo Väyrysen uusiin linjauksiin. Väyrynen yllätti suomalaiset ilmoittamalla kannattavansa ”Sveitsin-mallin” mukaista liittovaltiokehitystä.

"Sionistinen salaliitto Clintonia vastaan"

Arabimaissa kasvaa kohisten teoria, että sionistinen salaliitto sotki Clintonin seksiskandaaliin "juutalais-Monican" kanssa estääkseen tätä painostamasta Netanjahua myönnytyksiin.

Ikäsyrjintä johtaa työvoimapulaan

Valtiovalta haluaa ottaa ikääntyvät työntekijät suojelukseensa, sillä ikääntyminen on työministeriön näkökulmasta suurempi haaste Suomelle kuin EMU. Työnantajien toivotaan tarkistavan syrjiviä ennakkoluulojaan.

Internet uutisnälkään

Tv, radio ja lehdistö ovat ottaneet netin omakseen ja tarjoavat normaalitoimintansa lisäksi myös hyötyä ja huvia internetin käyttäjille. Joukossa on pelkästään mediaa mainostavia sivuja, mutta joukkoon mahtuu myös laajoja kokonaisuuksia.

Viestien salaus hankala kysymys EU:lle

Sähköisen kaupankäynnin turvallisuus ja viestien salaus tietoverkoissa aiheuttaa EU-maille päänvaivaa.


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti