chat

Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Saiko Vennamo kohtuutonta etua?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
31.12.1998
Päivitetty 3.1.-6.1.1999

Haastattele Sauli Niinistö!


EMU ja Sundqvist-sopimus politiikan puheenaiheina 1998

Vuoden 1998 merkittävin poliittinen ratkaisu oli EMU-jäsenyyden hyväksyminen. Eduskunnassa huhtikuussa tehty päätös Suomen lähtemisestä 11 ensimmäisen maan joukossa talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen syntyi äänin 135-61.


Verkkokauppa odottaa edelleen räjähdystä

Verkkokaupasta puhuttiin koko kulunut vuosi. Räjähdystä odotellessa vähemmälle huomiolle on jäänyt, että Internetin suurvalta Suomi on verkkokaupassa pelkkä kääpiö. Verkkokauppa ottaa meillä edelleen vasta ensiaskeleitaan.


Uusi vasemmistolainen Saksa

Saksan vaalit ja Helmut Kohlin tappio muuttivat tilannetta Saksassa ja koko EU:ssa. Uusi liittokansleri Gerhard Schröder on mainostanut olevansa uuden vasemmistopolitiikan lipunkantaja, mutta Saksan voimamies on valtiovarainministeri, vanhakantainen Oskar Lafontaine. Uuden hallituksen myötä Saksan politiikka on muuttunut kansallisemmaksi ja selkeän vasemmistolaiseksi.


Matkapuhelimen käyttäjän nettisivut

Matkapuhelimet ovat yleistyneet suomessa huimaavaa vauhtia. Samaa tahtia on lisääntynyt myös Internetin matkapuhelimiin liittyvä tarjonta.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Saiko Vennamo kohtuutonta etua?

Verkkouutisten lukijoiden enemmistö piti USA:n ja Englannin hyökkäystä Irakiin oikeutettuna.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake