Kera

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Saako siviilipalvelusmies lakkoilla?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XTalsa

VERKKOUUTISET
6.11.1998
Päivitetty 8.11.-11.11.1998


NATO-jäsenyyden kannatus kasvussa

Suomen NATO-jäsenyyden kannatus kansalaisten keskuudessa on hienoisessa kasvussa. Taloustutkimuksen Verkkouutisille tekemän mittauksen mukaan kolmannes suomalaisista kannattaa maamme jäsenyyttä Pohjois-Atlantin puolustusliitossa.


Hyvä veli -verkostot rapautuvat

Kauko Juhantalo, Eeva Vuori ja Alho-Sundqvist tapaukset viittaavat kaikki suomalaisen yhtenäisen eliittirakenteen rapautumiseen arvioi professori Ilkka Ruostetsaari. Hyvä veli -verkostot eivät toimi kuten ennen, mutta luottamus politiikkaan ei silti näytä palaavan - päinvastoin.


Keskusta syöksyy kannustinloukkuun hyvissä ajoin ennen vaaleja

Keskustan vaalipuheiden arsenaali laajenee. Puolueen perustulotyöryhmä on julkaissut raportin perustulosta. Keskustan työreformi on ehkä jäänyt hiukan epäselväksi, mutta esitys perustulosta on paljon selkeämpi: jaetaan rutkasti rahaa kaikille.


Uusi ATK-mainoskenttä: Julkiset WC:t

Yhdysvaltain Ohiossa toimiva liikemieskaksikko on keksinyt sähköiselle mainosviestinnälle uuden tyyssijan: julkiset käymälät. Duon aloitteesta on ryhdytty asentamaan näyttöruutuja "luonnollisille" paikoille vessoihin.


Homeongelmia keskustan aivoriihessä

Keskustan tietoyhteiskuntaa pohtinut työryhmä toteaa ohjelmaluonnoksessaan, että "tekniikka on olemassa". Tietoyhteiskunnan kehitys vaatii keskustan aivoriihen mielestä tukipolitiikkaa ja valtion ohjausta. Vanhalle homeelle haiseva ohjelmaluonnos sisältää muiden jo toteuttamia ehdotuksia, ovelaa aluepolitiikkaa ja puhdasta huuhaata.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Verkkouutisten Virtuaalilemmikki

Verkkouutisten uudessa Virtuaalilemmikki -pelissä tehtävänäsi on pitää otus elossa 60 vuorokautta. Lemmikki pysyy ihanneoloissa hengissä ilman hoitoa noin 4 vuorokautta.


Saako siviilipalvelusmies lakkoilla?

Verkkouutisten lukijoiden vankka enemmistö uskoo demokratian toteutumiseen.chat

© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake