X


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Kannatatko 35-tuntista työviikkoa?Nykypäivä

VERKKOUUTISET
7.8.1998

Päivitetty 8.8.-11.8.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Huttu-Juntunen: Tutkimus sosiaalituen väärinkäytöksistä puhdistaisi ilmaa

Sosiaali- ja terveysministeri Terttu Huttu-Juntunen pitää hyvänä, että sosiaalitukien väärinkäytöksien laajuus selvitetään. Itse hän epäilee, että väärinkäytöksiä on niin vähän, että tieto niistä vain puhdistaisi ilmaa.

Tukihuijarit halutaan kiinni yksityisyyden suojasta tinkimättä

Kesän sosiaalitukihuijauskeskustelu on pakottanut etuuksia myöntävät tahot itsetutkisteluun. Väärin perustein tukia nostavat halutaan kuriin, mutta toisaalta muistutetaan tärkeästä arvosta, ihmisten yksityisyyden suojasta.

Kokoomuksen tavoiteohjelma tarjoaa vapautta ja vastuuta

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Juha Rintamäki kuuluttaa Kokoomukselle uusia aatteellisia tavoitteita. Vuosituhannen vaihteen tavoiteohjelmaa rakentavan ohjelmatoimikunnan vetäjä löytää itse vastauksen yksilön vastuusta ja vapaudesta.

Kankkulan kaivolla

Hikisten kesäneuvottelujen jälkeen Venäjä sai lännestä lisää lainaa talouskriisinsä ratkaisemiseksi. Hallitus sai vängättyä lainojen ehtona olevan kriisipakettinsa lähes kokonaan läpi duumassa, mutta kykeneeko hallitus toteuttamaan lupaamansa uudistukset? Pelitilaa nuorelle pääministeri Kirijenkolle on jätetty yhtä vähän kuin valtiolle veroilmoituksia.

Lemmikkieläintietoa netistä

Kodeissa on monenmoista vipeltäjää lemmikkeinä. On marsua, kania, käärmettä, lintuja... Tämän huomaa myös Internetissä surffaillessaan.

Kiinalaiskenkä loukkaa Egyptin uskovaisia

Kiinalainen tossumerkki on loukannut Egyptin vanhoillisten muslimien tunteita. Syynä on se, että sen tuotemerkki muistuttaa sanaa Allah, kun sitä katsoo peilikuvana. Lehtitietojen mukaan poliisi on takavarikoinut kaupoista 10 000 kenkäparia.

Kannatatko 35-tuntista työviikkoa?

Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö ei kieltäisi lailla kännykässä puhumista autolla ajettaessa.

Verkkouutisten pokeri

Tervetuloa rentoutumaan Verkkouutisten pokerin parissa!


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti