Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Ehkäistäänkö sosiaalitukien väärinkäyttöä riittävän tehokkaasti?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
9.10.1998
Päivitetty 11.10.-14.10.1998


Kansalaiset menettivät luottamuksensa Alhoon ja Lipposeen

Sundqvist-Alho -jupakan seuraukset näkyvät kansalaisten mielipiteissä. Lähes kaksi kolmasosaa suomalaisista on menettänyt luottamuksensa Arja Alhoon (SDP) kansanedustajana. Sundqvist-lausunnoissa lähes 40 prosenttia suomalaisista ei luota Alhoon eikä pääministeri Paavo Lipposeen (SDP).


Maailmantalous uppoamassa lamaliejuun

Viime viikonlopun G7-kokouksen paras anti oli huomion kiinnittyminen kansainvälisen laman uhkaan. Päätökset olivat yleisluontoisia eikä mistään yksityiskohtaisista toimenpiteistä sovittu, vaikka jotkut odottivat päätöksiä korkojen laskusta. Jotain pitäisi tehdä, sillä kansainvälinen lama on ehkä jo alkanut.


Asuntomarkkinat ranskalaiseen tapaan

Asunnon ostaminen Pariisissa ei ole suoraviivaista toimintaa. Periranskalaiseen tapaan pitkä ja hankala ostoprosessi sisältää sosiaalisia aspekteja ja herkullisia käänteitä.


Elektroniikkaa netissä

Elektroniikan harrastaja löytää Internetistä tukea harrastukselleen. Tarjolla on tietoutta sekä runsaasti kytkentöjä aloittelijoille ja ammattilaisille.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Verkkouutisten Virtuaalilemmikki

Verkkouutisten uudessa Virtuaalilemmikki -pelissä tehtävänäsi on pitää otus elossa 60 vuorokautta. Lemmikki pysyy ihanneoloissa hengissä ilman hoitoa noin 4 vuorokautta.


Ehkäistäänkö sosiaalitukien väärinkäyttöä riittävän tehokkaasti?

Verkkouutisten lukijoiden enemmistö antaisi nykyhallituspohjan jatkaa. Tätä mieltä oli 243 äänestänyttä. Kokoomuksen ja keskustan porvarihallitusta kaipaa 126 äänestänyttä. 60 äänestänyttä haluaisi maahan punamultahallituksen.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake