X


Klikkaa kuvaa tilataksesi aktiivikanava.Pitäisikö EMU-jäsenyydestä järjestää kansanäänestysNykypäivä

VERKKOUUTISET
9.1.1998
Politiikka -sivua päivitetty 11.1.-14.1.1998
Talous -sivua päivitetty 14.1.1998

SISÄLTÖ

Saadaksesi tuoreimman version, paina Reload -näppäintä

Pitäisikö EMU-jäsenyydestä järjestää kansanäänestys

Tällä kertaa voitte sanoa mielipiteenne siitä, pitäisikö Suomen liittymisestä Euroopan talous- ja rahaliiton jäseneksi ensimmäisten maiden joukossa 1.1.1999 järjestää neuvoa-antava kansanäänestys?

Hassi ei tekisi EMU:sta hallituskysymystä

Jos lauantaina Vantaalla nousee vihreä ei EMU:lle, on pääministerin asia päättää puolueen hallitustaipaleen jatkosta. Puheenjohtaja Satu Hassi muistuttaa, että Suomen EMU-jäsenyys ei kuulu edes hallitusohjelman tavoitteisiin.

Brittikonservatiivit EMU-sodassa

Kaksitoista merkittävää konservatiivipoliitikkoa irrottautui maanantaina Britannian konservatiivipuolueen virallisesta EMU-jäsenyyden vastaisesta linjasta. Linjauksen pohjalta syntyneessä tiukkasävyisessä keskustelussa saatettiin jo nähdä puoluejohtaja William Haguen mahdolliset haastajat.

Arabimaat lykkäsivät terrorisminvastaisen sopimuksen

Kahdenkymmenen arabimaan sisäministerit etsivät Tunisiassa keinoja torjua terrorismia. Kokous vaati mm. länsimaita luovuttamaan turvapaikan saaneita islamisteja. Kokous kuitenkin lykkäsi itse pääasian huhtikuulle: vuosia valmisteltua yhteistyösopimusta ei allekirjoitettu.

Laadukkaita mutta tuntemattomia

Internetistä löytyy sivuja, jotka syystä tai toisesta eivät ole suuren yleisön tietoisuudessa laadukkasta sisällöstään huolimatta.

Virusten valmistaminen ja levittäminen rangaistavaksi

Tietokonevirusten valmistamisesta ja levittämisestä on tulossa rangaistava teko. Hallituksen esityksen mukaan rikoslakiin lisättäisiin uusi, ”vaaran aiheuttaminen tietojenkäsittelylle” -niminen rikos.


Pääkirjoitus | Politiikka | Talous | Ulkomaat | Kolumnit | Ajassa | Linkit | Arkisto
Artikkelien sanahaku | Palautelomake


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti