News in English
June 16th

Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö paikallista sopimista lisätä?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
11.6.1999

Päivitetty 13.6.-16.6.1999

Verkkouutiset ilmestyy kesällä


Perho: Enintään satanen lisää ylimpiin päivähoitomaksuihin

Sosiaali- ja terveysministeri Maija Perho pitää mahdollisena enintään sadan markan korotusta ylimpiin päivähoitomaksuihin. Hän korostaa, että hallitusohjelman mukaan kuntatalouden vahvistaminen on keskeisellä sijalla ja siihen kuuluu myös sosiaali- ja terveyspalvelujen maksukertymän kasvattaminen.

Eurovaalit 1999

Verkkouutisista saat kattavan koosteen Euroopan parlamentin vaaleista. Sunnuntaina ja maanantaina päivitämme myös vaalitulokset. (Päivitykset 13.-15.6.1999)Ihalainen: Eläkeputken tukkiminen ei lopeta ikääntyneiden uloslyöntiä

SAK:n puheenjohtajan Lauri Ihalaisen mukaan ikääntyneiden työntekijöiden uloslyönti työelämästä ei lopu työttömyyseläkeputken sulkemisella. Putken tukkimisen sijasta Ihalainen kasvattaisi työnantajan vastuuta pitää ikääntyvät työntekijät töissä ja hillitsisi virtaa työttömyyseläkeputkeen.


Kosovon rauhanturvaoperaatio

Kosovon sota päättyi rauhaan lähes kolmen kuukauden pommitusten jälkeen. Edessä on mittava rauhanturvaoperaatio, pakolaisten paluun järjestäminen ja jälleenrakennustyö.
Sähköpaimen

Ei televisioon ole niin helppo päästä kuin tyhmempi saattaisi luulla. Pääministeri on marissut oikein televisiossa, että pitäis´ päästä telkkariin. Ja rattijuopumuksesta tuomittu kansanedustaja itkee samaisessa töllössä saavansa aivan liikaa julkisuutta. Tasan eivät käy onnen lahjat.


Asteroidi 1999 AN10 - Törmää, ei törmää...

Viime aikoina eräs suosittu elokuvan teema on ollut maahan törmäävä ja tuhoa aiheuttava jättimäinen taivaankappale. Erilaisia tunteita herättävä keskustelunaihe nousee toistuen myös tiedemaailmassa esille. Nyt kyse on siitä, törmääkö asteroidi 1999 AN10 Maahan 40 vuoden kuluttua vai ei. Todennäköisyys törmäykselle on hyvin pieni, mutta tätäkään mahdollisuutta ei ole suljettu pois.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuuntimella muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Pitäisikö paikallista sopimista lisätä?

Viime viikon äänestyksessä kysyttiin, pitäisikö EU:sta kehittää liittovaltio? Äänestys oli tähän mennessä tasaisin, sillä federalismin kannattajat hävisivät vain kahdella äänellä 208-210. 17 lukijaa ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake