Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Hyväksytkö lennonjohtajien lakkoilun?


Nykypäivä

minijellonat
Tule Minijellonien leirille!


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
12.2.1999
Päivitetty 14.2.1999Veroasteen ja velkaosuuden lasku ei ole itsetarkoitus

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes ei niele valtiosihteeri Raimo Sailaksen vaatimuksia miljardiylijäämien keräämisestä. "Sailas on taipuvainen dramatisoimaan asioita, koska hän haluaa vaikuttaa poliitikkoihin, mikä mielestäni ei ole virkamiehelle sopivaa käytöstä", hän toteaa. Siimes epäileekin, että veroasteen ja velkaosuuden alentamista käytetään ideologisena käsikassarana, jolla supistetaan julkista sektoria.


Markkinamiesten ilmainen tietokonetarjous sai sadat tuhannet liikkeelle

Peräti miljoona tietokonetta on tarjolla ilmaiseksi amerikkalaisille nettisurffaajille, jos he ovat valmiita paljastamaan tulonsa, harrastuksensa ja surffailutapansa.


Kiinan talouden nopea kasvu jatkuu edelleen

Kiinan talouden nopea kasvu jatkuu myös maan uudistuspolitiikan kolmannella vuosikymmenellä, arvioi Kiinan yhteiskuntatieteiden akatemian taloustieteen laitoksen varajohtaja, professori Wang Zhenzhong.


Keräilijän nettisivut

Keräily on kiehtova harrastus. Keräilykohteita on lukuisia, kynistä kirjoihin, ja netistä löytyy tietoutta keräilyharrastuksesta sekä keräilijöiden omia kommentteja ja kokoelmia.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Hyväksytkö lennonjohtajien lakkoilun?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden selkeä enemmistö hyväksyi suomalaisten osallistumisen rauhaanpakottamiseen.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake