Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Onko Suomessa liikaa puolueita?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
12.3.1999
Päivitetty 13.3.-17.3.1999Kirsi Piha on line chatissä torstaina klo 12.00-13.30

Keskustele Verkkouutisten chattikanavalla kokoomuksen europarlamentaarikko, varapuheenjohtaja Kirsi Pihan kanssa torstaina 18.3. klo 12.00-13.30.


Pekonen: Kartellipuolueet käyvät rutiinivaaleihin

Helsingin yliopiston valtio-opin apulaisprofessori Kyösti Pekonen ei allekirjoita väitettä, jonka mukaan tulevat eduskuntavaalit olisivat poikkeuksellisen laimeat. Tulossa on pikemminkin rutiinivaalit, joissa puoluesuhteita hallitsee kartellisasetelma.

EU-komission ero
Suomen Internet-markkinat odottavat

Verkkokauppaa käydään Suomessakin, mutta kukaan ei tiedä tarkalleen kuinka paljon. Verkon käyttäjämääristäkin on vain erilaisia arvioita. Ostoksiin halukkaita kuitenkin on, ja ostoksia tehneet ovat olleet tyytyväisiä. Myös ostokäyttäytyminen verkossa alkaa hahmottua. Monet yritykset kuitenkin antavat vielä markkinoiden odottaa.
.


Itä-Timorin epävarma tulevaisuus

Indonesia on lupaillut Itä-Timorille autonomiaa tai itsenäisyyttä, mutta maan politiikka tuntuu sekavalta. Kesäkuun vaalit voivat myös muuttaa kaiken. Hallitus ei halua järjestää asiasta kansanäänestystä Itä-Timorilla, vaan aseistaa omia kannattajiaan. Neuvotteluja alueen tulevaisuudesta käydään kuitenkin kansainvälisellä tasolla.


Sähköpaimen

Vihdoinkin vaalit alkavat näkyä - ja kuulua. Rumaakin rumempia äijännaamoja lojuu jo joka tolpannokassa. Nyt on löytynyt myös kaksi jostain asiasta eri mieltä olevaa poliitikkoa.


Internet latinalaisessa Amerikassa

Espanja on Internet-käyttäjien keskuudessa toiseksi suurin kieli englannin jälkeen. Brasiliaa lukuunottamatta koko latinalainen Amerikka puhuu espanjaa, ja maanosa on verkottumassa hyvää vauhtia. Ongelmia kasvulle silti löytyy, kuten kehittyvissä maissa yleensä.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit hoitaa Virtuaalilemmikkiä, pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten Puzzle, jossa yrität saada kuvan palaset oikeaan järjestykseen.


Onko Suomessa liikaa puolueita?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden niukka enemmistö - 442 äänestänyttä - oli sitä mieltä, että nykyiset luonnonsuojelualueet Etelä-Suomessa riittävät. Äänestäneistä 411 oli valmis lisäämään niitä. Kantaansa ei osannut sanoa 26 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake