Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Voittaako Väyrynen Ahon keskustan esivaalissa?


Haku Verkkouutisista:XNetbooking

VERKKOUUTISET
13.8.1999

Päivitetty 14.8.-18.8.1999


Kankare: Kokoomuksella vahva rooli tehtäessä seuraavaa presidenttiä

Kokoomuksen puoluesihteeri Matti Kankareen mukaan puolueella on ensimmäistä kertaa 50 vuoteen todellinen mahdollisuus saada oma ehdokkaansa tasavallan presidentiksi.


Geenimuunneltu muona ei maistu EU:ssa

Geenimuuntelu on uusin askel maanviljelyn kehityksessä, mutta Euroopassa siitä ei ole innostuttu. Eurooppalaisten kuluttajien epäluulo on suuri, ja amerikkalaisia hermostuttaa EU:n nihkeä asenne.


Euro-oikeistolla kiireinen kesä

Eurooppalaiset porvaripuolueet ovat viettäneet kesäänsä aktiivisesti päivänpolitiikan ja suurten tulevaisuuden kysymysten merkeissä. Asialistalla olivat Europarlamentin järjestäytyminen, uusi komissio, Länsi-Balkanin demokratia ja eurooppalaisen oikeiston yhdistäminen.


Sähköpaimen

Hyvin nukuttua kesälomaa seuraa aina koko joukko ikäviä vieroitusoireita: työpaikan kahviautomaattia ei löydy, ainoat prässihousut ovat polvesta puhki ja politiikka tuntuu yhdentekevältä - paitsi että Maalaisliiton tekemiset potuttavat tavallistakin enemmän. Sähköpaimen neuvoo selviytymislääkkeet.


Suojaa autosi varkailta

Auto ei välttämättä saa viettää yötään rauhassa, vaan yön pimeydessä vaaniva autovaras voi yllättää siihen varautumattoman autoilijan. Myös päiväsaikaan tapahtuu yhä useammin automurtoja ja -anastuksia.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuuntimen avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Voittaako Väyrynen Ahon keskustan esivaalissa?

Viime viikolla kysyimme, pitäisikö dopingin käyttö urheilussa vapauttaa? Yllättävän moni vastaajista (101) oli sitä mieltä, että urheilijat saisivat vapaasti popsia, piikittää ja tankata mömmöjään. Selvä enemmistö - 155 vastaajaa - ei kuitenkaan sallisi vapaata dopingin käyttöä. Vain kaksi vastannutta ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake