pk-banneri

EUnet

Sisältö
Index
Pikauutiset
Pääkirjoitus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kotimaa
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Päivän sää
TV-ohjelmat
Arkisto
-------------

Viikon
äänestys


Haku Verkkouutisista:
Ajassa


Suomi ja Viro salaisessa sotilasyhteistyössä Neuvostoliiton hyökkäyksen varalta

Suomi ja Viro olivat ennen toista maailmansotaa 1918-40 salaisessa sotilasyhteistyössä varmana pidetyn Neuvostoliiton yllätyshyökkäyksen varalta.

Viikon pelidemo: Re-Volt

Autopelissä ajokkien esikuvien ei tarvitse maksaa miljoonia, jotta peli olisi kunnollinen. Lähes kaikki autopelien eri variaatiot on jo nähty, mutta Acclaim toi markkinoille vielä jotain uutta - radio-ohjattavat eli RC-autot.

Blondit katoava luonnonvara?

Naisen asema ja arvostus saattaa parantua yllättävästä syystä: blondit ovat tuoreen kirjan mukaan katoava luonnonvara.

Tapakulttuurin tutkijalta kirja humalan iloista

Alkoholin juominen ei aina johda maksakirroosiin tai perheen ajamiseen kirveellä hankeen, huomauttaa tapakulttuuriin perehtynyt tietokirjailija Ari Turunen uudessa kirjassaan Humalan henki.

Erektiohäiriö on nyt tavallinen hoidettava sairaus

Jokin vuosi sitten englantilainen lääkäri saattoi tokaista erektiovaivoja valittavalle 58-vuotiaalle:
- Ryhtykää harrastamaan öljymaalausta. Vuosi Viagran maailmalle tulon jälkeen englantilainen potilaskin tietää, että erektiohäiriön voi parantaa.

Nainenkin kärsii miehen erektiohäiriöstä

Miehen erektiohäiriö on ongelma hänen elämänkumppanilleenkin. Kestää monesti vuosia ennen kuin mies suostuu keskustelemaan asiasta kumppaninsa kanssa ja pari kenties päättää hakea apua yhdessä. Vaiettuna asia jäytää parisuhdetta niin, että parin tiet voivat kulkea eri suuntiin.

Masennus on amerikkalaisten kansantauti

Tuoreimpien tilastojen mukaan yli 19 miljoonaa amerikkalaista kärsii vuosittain masennuksesta. Naiset oirehtivat selvästi useammin kuin miehet: arviolta joka neljäs amerikkalaisnainen kärsii masennuksesta elinaikanaan.

Kirjapainokset eivät enää lopu?

Kirjojen saatavuus näyttää muuttuvan oleellisesti digitaalisen painamisen myötä. Uuden tekniikan ehkä keskeinen anti on se, että painosten ei tarvitse enää olla koskaan lopussa.

Yliopistoissa vastakkain bisnes- ja sivistysajattelu

Suomalaisen yliopistolaitoksen sisältä voidaan löytää selkeät rintamalinjat ns. bisnesyliopiston ja sivistysyliopiston kannattajien välillä.

Geenimuuntelun etuja ja haittoja

Kuluttaja on geenimuunneltujen elintarvikkeiden edessä neuvoton, eikä asiantuntijoillakaan ole tarjota yksiselitteistä vastausta niiden riskeistä.

Matkailija käyttää aikansa entistä aktiivimmin

Yhä harvemman matkailijan toiveissa on löhöloma. Aktiviteettien luomiseen ja vetämiseen on syntynyt uusi ammattikunta. Pelkästään Kreikan hotellit ovat palkanneet 7 000 animateuria kehittämään liikuntaa ja iltaviihdettä vierailleen. Animateurien ammattikunta on vakiintumassa meillekin.

Kriittinen suhtautuminen antibiootteihin vahvistunut

Kriittinen suhtautuminen antibioottien käyttöön on edelleen vahvistunut sekä lääkärien että potilaiden keskuudessa. Suomalaiset potilaat tuntevat jo melko hyvin antibioottien tarpeettoman käytön haitat.

Ajan suunnassa lyhyesti

Viikon vitsit - Jokes

Pieni kevennys muuten niin ankeaan arkeen.

Sivun alkuun