Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Pitäisikö Helsingin olympiahankkeesta luopua?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
15.1.1999
Päivitetty 16.1.-19.1.1999Hassi: Kokoomus iltalypsyllä ympäristöasioissa

Vihreiden puheenjohtaja Satu Hassi sanoo, että Kokoomus on yrittänyt iltalypsyä ympäristöasioissa. Esimerkiksi hän ottaa rakennuslain market-pykälän, jota Kokoomus yritti avata eduskunnassa. Hassi ihmettelee myös miksi Kokoomus väittää Vihreiden Sonera-puheita vihjaileviksi.


Puoluejohtajien veropaneeli: Menoleikkauksia ei tarvita ja veroale on mahdollinen

Suurta sapelien kalistelua ei vielä koettu kolmen suurimman puolueen puheenjohtajan ensimmäisessä kohtaamisessa ennen eduskuntavaaleja. Oppositiojohtaja pyrittiin joissakin näkemyksissä jättämään yksin, mutta tunnetulla supliikillaan keskustajohtaja julisti kuitenkin näkemyksensä.


Tuhkaa ja timantteja

Sierra Leonessa on vuodesta 1991 lähtien käyty julmaa sisällissotaa. Viime viikolla kapinalliset hyökkäsivät polttamaan maan pääkaupunkia Freetownia. Sodan taustalla on maan levoton kehitys itsenäistymisen jälkeen, maaseudun kauna kaupunkilaisia kohtaan, naapurimaiden mielenkiinto ja timanttikaivokset.


Internetin huumorisivut

On aika heittää jalat pöydälle ja viettää kiireisen työpäivän lomassa rentouttava hetki Internetin tarjoaman huumorin parissa.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Pitäisikö Helsingin olympiahankkeesta luopua?

Verkkouutisten lukijoiden niukka enemmistö uskoo, että eronnut liikenneministeri Matti Aura tuo esimerkillään Suomeen uuden poliittisen vastuukulttuurin.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake