Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Ehkäiseekö yöllinen ulkonaliikkumiskielto nuorisorikollisuutta?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
16.7.1999

Päivitetty 17.7.-21.7.1999Häkämies ei innostu ulkonaliikkumiskiellosta

Sisäministeri Kari Häkämies (kok.) ei innostu ajatuksesta rajoittaa yöllistä ulkona liikkumista nuorisorikollisuuden ehkäisykeinona. Hän pitää tätä Yhdysvaltojen suurkaupungeissa käytössä olevaa järjestelmää vanhanaikaisena ja sosialistisista valtioista muistuttavana tapana.


Saksa heikentää euroa

Euron arvo suhteessa dollariin on pudonnut vuoden alusta noin 15 prosenttia. Tärkein syy tähän on euroalueen ja erityisesti Saksan heikko talouskehitys. Saksan taloutta riivaavat monet ongelmat, eikä pelastusta vielä näy.


Israel hakee rauhaa

Israelin uudelta pääministeriltä Ehud Barakilta meni seitsemän viikkoa hallituksen kokoamiseen. Nyt lähi-idässä odotetaan innokkaasti, onnistuuko pääministeri toteuttamaan ne toiveet, joita äänestäjät häneen vaaleissa kohdistivat.


Sähköpaimen

Epäilty on syytön kunnes hänet oikeudessa syylliseksi tuomitaan. Syytön voi kuitenkin olla moraaliton, niin syytön kuin onkin. Sunkku-skandaali osoittaa, että syytön on eri asia kuin puhdas, viaton pulmunen.


Viikon pelidemo: The Puzzle Collection

Microsoft tekee megaluokan käyttöjärjestelmien vastapainoksi pieniä puzzle- tyyppisiä pelejä. Windowsin mukana tulevien hertan, pasianssin, miinaharavan ja vapaakentän lisäksi on Microsoft julkaissut kymmenen pelin paketin, The Puzzle Collectionin.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom-arvosteluja. Mittayksikkömuutimella muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Ehkäiseekö yöllinen ulkonaliikkumiskielto nuorisorikollisuutta?

Viime viikolla kysyimme, pitäisikö EU:n jäsenyyttä hakevan valtion kansalaisille myöntää turvapaikka Suomesta. Lukijoiden ylivoimainen enemmistö, 252 vastaajaa, vastusti turvapaikan myöntämistä. Myöntämisen kannalla oli 27 vastaajaa ja 5 ei osannut ilmaista kantaansa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake