Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Pitäisikö NATO:n lähettää maajoukkonsa Kosovoon?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
16.4.1999

Päivitetty 18.4.-21.4.1999


Puolueet panostavat eurovaaleihin aiempaa vähemmän

SDP:n ja Vasemmistoliiton eurovaalibudjetit supistuvat edelliskertaisesta, muilla puolueilla budjetit pysyvät likimain ennallaan. Vaaliväsymys vie puolueiden eurovaali-intoa, mutta puolueissa uskotaan, että kaksien vaalien läheisyys tuo myös kampanjaetuja.


Käyttelytilien vero heikentää talouden vakaata ilmapiiriä

Käyttelytilien verovapauden poistaminen yllätti talouden vakaaseen ilmapiiriin tottuneen pankkimaailman. Päätös ei juurikaan kasvattaisi verotuloja, mutta aiheuttaa suuria muutoksia rahojen sijoittamiseen ja luo psykologista epävarmuutta.


Lähtikö NATO soitellen sotaan?

NATO:n ilmahyökkäykset jatkuvat kiihtyvällä voimalla Jugoslaviaa vastaan, ja länsimaiden uutisvälineissä on ihmetelty operaation päämääriä. Varsinkin monet epäilevät, onko mahdollista pakottaa serbejä polvilleen pelkillä ilmaiskuilla.


Arkadianmäen ääni

Arkadianmäki on tauon jälkeen palannut ääneen. Sarjan aloittaa tuore senaattori savon maalta, Jyrki Katainen, joka pohtii nuoren miehen kansanedustajanuran alkua.


Tiedonhaku Internetistä

Verkossa on mielettömästi sivuja ja tietoa. Kaikki on täydessä epäjärjestyksessä, sillä mitään luettelointijärjestelmiä ole käytetä. Hakukoneiden ja aihehakemistojen avulla tietoa kuitenkin löytyy kaaoksen keskeltä, jos vain tiedon hakija säilyttää malttinsa.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuuksina Verkkouutisten Puzzle, jossa yrität saada kuvan palaset oikeaan järjestykseen sekä Lottoriviarvonta, jos oman rivin keksiminen tuottaa liikaa päänvaivaa.


Pitäisikö NATO:n lähettää maajoukkonsa Kosovoon?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden enemmistön, 212 äänestäneen, mielestä Suomeen pitäisi ottaa Kosovon pakolaisia. Äänestäneistä 190 oli pakolaisten ottamista vastaan. Kantaansa ei osannut sanoa 14 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake