Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Saako Öcalan puolueettoman oikeudenkäynnin?


Nykypäivä

minijellonat
Tule Minijellonien leirille!


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
19.2.1999
Päivitetty 21.2.-24.2.1999Enestam: Kymmenen miljardin veroleikkaus on hyvä tavoite

RKP:n puheenjohtaja Jan-Erik Enestam tyrmää pääomaveron korotuksen. Puolue tähtää kokonaisveroasteen alentamiseen tuloveron ja valmisteverojen alennuksen myötä. Liikkumavaraa enimmillään on kymmeneen miljardiin saakka.


Suuri banaanisota

Suuri banaanisota uhkaa puhjeta kahden maailmantalouden jättiläisen välillä. Olisi äärimmäisen noloa, jos vapaa maailmankauppa liukastuisi banaaninkuoriin. Taustalla ovat EU:n vahvistuva rooli maailmantaloudessa ja Yhdysvaltain kasvava protektionismi.


Nigeria matkalla demokratiaan

Nigerian siirtyminen demokratiaan alkaa olla loppusuoralla. Tässä kuussa pidetään parlamenttivaalit ja presidentinvaalit, ja valta vaihtuu lopullisesti toukokuussa. Uutta hallitusta odottavat vaikeudet, sillä maan talous on romahtanut öljyn alhaisen maailmanmarkkinahinnan takia.Sähköpaimen

Hyvä julkikuva, hienommin imago, on tärkeä juttu. Jopa niin tärkeä, että jotkut katsovat asiakseen tietää minkälainen imago kelpaa, minkälainen ei. Taitaa vain olla niin, että hyvään imagoon ei riitä johtokunnan päätös, kirjoittaa Sähköpaimen.Ufojen nettivalloitus

Ufoista ja niiden olemassaolosta on väitelty siitä asti kun ensimmäiset ufohavainnot tulivat julkisuuteen. Suurin osa pitää ufoja humpuukkina. Netistä löytyy myös ufojen olemassaoloa puoltavia sivustoja, jotka valokuvineen ja salaisine dokumentteineen pyrkivät todistamaan avaruusolioiden olemassaoloa.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Saako Öcalan puolueettoman oikeudenkäynnin?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden murskaava enemmistö ei hyväksynyt lennonjohtajien lakkoa


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake