Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö yritysten hallituksiin saada henkilöstön edustus?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
19.3.1999
Päivitetty 20.3.-24.3.1999Eduskuntavaalien 1999 tulokset

Eduskuntavaalien voittajaksi nousi kokoomus sekä prosentuaalisesti että paikkamäärältään. Suurin häviäjä oli SDP ja keskusta sai odotettua vähemmän lisäpaikkoja. Hallitusneuvotteluista on odotettavissa varsin mielenkiintoiset.Mitä - eikö Saksa enää maksa?

EU:n maatalousuudistuksesta on meillä keskusteltu lähinnä oman maataloutemme saamien etuuksien kannalta, mutta koko Euroopan näkökulmasta kysymys on paljon laajempi.


Punainen Paroni putosi

Saksan vasemmistolainen valtionvarainministeri Oskar Lafontaine riiteli liittokansleri Gerhard Schröderin lisäksi Saksan talouselämän, Euroopan keskuspankin ja EU-kumppanien kanssa. Aika monelta pääsi helpotuksen huokaus, kun Punainen-Oskar otti ja lähti.


Sähköpaimen

Vielä on päivä tai pari aikaa miettiä - ja munata: kenelle äänensä antaa, ottaisiko sittenkin sen vaalilainan ja mistä saisi töitä.


Ostamme uuden tietokoneen

Kun pelit ja ohjelmat tökkivät muutaman vuoden vanhassa koneessa, on aika harkita uuden koneen ostoa.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuuksina Verkkouutisten Puzzle, jossa yrität saada kuvan palaset oikeaan järjestykseen sekä Lottoriviarvonta, jos oman rivin keksiminen tuottaa liikaa päänvaivaa.


Pitäisikö yritysten hallituksiin saada henkilöstön edustus?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö - 792 äänestänyttä - oli sitä mieltä, että 19 puoluetta maassamme on liikaa. Äänestäneistä 256 oli toista mieltä. Kantaansa ei osannut sanoa 25 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake