Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö homo- ja lesbopareille antaa adoptio-oikeus?


Haku Verkkouutisista:XNetbooking

VERKKOUUTISET
20.8.1999

Päivitetty 21.-25.8.1999


Akavan Piekka liputtaa kaksivuotiselle tupolle

Akavan puheenjohtaja Risto Piekka (kok.) pitää kaksivuotisen tulopoliittisen kokonaisratkaisun aikaansaamista Suomen kannalta parhaana ratkaisuna. Piekka korostaa, että pitkäaikainen ratkaisu tuo vakautta ja ennakoitavuutta sekä palkansaajille kuin koko maan taloudellekin.


Internet-osakkeilla epävakaa lentorata

Internet-yhtiöiden osakkeet ovat huidelleet pilvissä, mutta nyt hinnat ovat Yhdysvalloissa laskeneet, ainakin väliaikaisesti. Hintakehitys heijastelee sijoittajien odotusten muutoksia.


Dagestanissa ammutaan kovilla

Dagestanin kapina alkoi sopivaan aikaan Venäjän uuden pääministerin urakehityksen kannalta. Kapinan tukahduttaminen voi kuitenkin olla vaikeaa.


Sähköpaimen

Jokaisen on Suomen leveysasteilla asuttava jossain, demarinkin, eikä asuminen ei ole ilmaista, edes Suomessa. Edes demarille.


Suomalainen työetiikka ei sulata osa-aikatyötä

Osa-aikatyö eli parinkymmenen tunnin työviikko ei yllättävää kyllä innosta suomalaisia juuri ollenkaan, vaikka se taloudellisesti olisikin ainakin joka kolmannelle mahdollinen.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuuntimen avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Pitäisikö homo- ja lesbopareille antaa adoptio-oikeus?

Viime viikolla kysyimme, voittaako Paavo Väyrynen Esko Ahon keskustan esivaalissa? Väyrysen voittoa veikkasi 107 vastaajaa, ja Ahon voiton puolesta oli valmis panemaan rahansa likoon 179 vastaajaa. Viisi vastannutta ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake