VERKKOUUTISET
Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Söisitkö hormonilihaa?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
21.5.1999

Päivitetty 22.5.-26.5.1999


Ulkomainen menestys ei auta Ahtisaarta

Verkkouutisten teettämän mielipidetiedustelun mukaan tasavallan presidentti Martti Ahtisaarella ei ainakaan toistaiseksi ole nostetta mahdollisen kansanliikkeen presidenttiehdokkaaksi. Mittaukseen haastateltiin lähes 1000 suomalaista, ja vain 16 prosenttia kansalaisista kannatti kansanliikettä Ahtisaaren uudelleen valitsemiseksi.

Puoluekokousten viikonloppu 21.-23.5.1999

Kokoomuksen, Kristillisen liiton ja Vihreiden puoluekokoukset pidettiin 21.-23.5. viikonloppuna. Verkkouutisten puoluekokouspaketista saat tiedot kokousten tärkeimmistä tapahtumista ja henkilövalinnoista.


Brasilia vakauttaa talouttaan

Tammikuussa Brasilian valuutta romahti ja maan talous oli syöksykierteessä. Tilanne on kuitenkin saatu rauhoittumaan, vaikka ongelmia vielä riittää.


NATO:n taistelujoukot ja Kosovo

Kosovon diplomaattinen ratkaisu lähestyy, mutta viime aikoina on läntisissä tiedotusvälineissä ollut puhetta maajoukkojen lähettämisestä Kosovoon, sillä ilmasotaa väitetään tehottomaksi. On myös esitetty arveluja NATO-maiden maajoukkoja koskevista erimielisyyksistä.


Sähköpaimen

Eläintarhassa ja hautausmaalla käynti piristää kummasti: sitä tuntee olevansa fiksu ja tarpeellinen. Ainakin eläintarhasta saisi varmasti myös hyviä vinkkejä, jos osaisi kysyä, mutta myyrän silmät kertovat paljon. Sähköpaimen tulkitsee niitä teille.


Suomalaisia tietokonelehtiä webissä ja kioskilla

Tietokonelehdistä saa monenlaista tietoa, ja niiden kanssa pysyy tietotekniikan kehityksen mukana niin työn kuin harrastuksenkin puolesta.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten mittayksikkömuunnin, jonka avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Söisitkö hormonilihaa?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden niukka enemmistö - 175 äänestänyttä - halusi kaiken vaalirahoituksen olevan julkista. 165 äänestänyttä oli toista mieltä. Vain kolmella lukijalla ei ollut kantaa kysymykseen.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake