Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Pitääkö ns. kaljarallia rajoittaa edelleen?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
22.1.1999
Päivitetty 23.1.-25.1.1999Kallis: Hallituspohjat esiin ennen vaaleja

Kristillisen liiton puheenjohtaja Bjarne Kallis perää kuluttajansuojaa vaalikampanjaan ja haluaa hallituspohjat esille jo ennen vaaleja. Maalisvaaleissa puolue tavoittelee vaalivoittoa television keinoin ja nuorten naisten tuella.


Kansliapäällikkö Kirsti Rissanen: Maallikot saavat jatkaa pienyhtiöiden tilintarkastusta

Oikeusministeriön kansliapäällikkö Kirsti Rissanen pitää ongelmallisena kauppa- ja teollisuusministeriön työryhmän esitystä luopua kokonaan maallikkotilintarkastajista pk-yrityksissä.


Sambarytmit menivät sekaisin

Brasilian talouskriisi paheni viime viikolla, kun rahat alkoivat lähteä maasta karkuun. Valuutan kellustuspäätöstä tervehdittiin markkinoilla hyvin. Luottamuspula kuitenkin vaivaa hallitusta ja velat ovat suuret.


Runosuoni pulppuaa netissäkin

Runous kukoistaa Internetin sivustoilla. Moni pöytälaatikkorunoilija on netin myötä saanut oivan levityskanavan tuotoksilleen.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Pitääkö ns. kaljarallia rajoittaa edelleen?

Verkkouutisten lukijoiden ylivoimainen enemmistö - noin 2/3 - on sitä mieltä, että Helsingin talviolympiahankkeesta tulisi luopua. Tätä mieltä oli 360 äänestänyttä. Toista mieltä oli 168 äänestänyttä. 12 lukijaa ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake