Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö Yleisradio yksityistää?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
25.6.1999

Päivitetty 27.6.-30.6.1999

Verkkouutiset ilmestyy kesällä


Suomessa on jo kristillisdemokraattinen puolue

Suomen Kristillinen Liitto (SKL) on jo kahdessa puoluekokouksessa kiistellyt nimensä vaihtamisesta. Asian vatvominen on ollut, ja on jatkossakin turhaa, sillä puolueen tavoittelema nimi johdannaisineen on varattu jo yli 30 vuotta sitten.


Maatilojen tulos säilynyt muuttumattomana

Maatilojen tulos säilyi Suomen EU-jäsenyyden toisena ja kolmantena vuonna muuttumattomana. Tilastokeskuksen aineistosta ilmenee, että toimintansa lopettaneiden tilojen tulos oli keskimääräistä pienempi.


EU:n integroitumisvauhti kiihtynyt

Julkisuudessa on viime päivinä haettu syitä eurovaalien hätkähdyttävän alhaiseksi jääneeseen äänestysprosenttiin. Turun Yliopiston valtio-opin laitoksen alaisuudessa toimivan Jean Monnet-oppituolin professori Esko Antola kritisoi vaalien alla puolueita vähäisestä panostuksesta eurovaaleihin.


A. Nenäkäs

Maassamme yleistyy tapa vaatia kunnianloukkauksesta ja siitä muka tai todellisuudessa aiheutuvista henkisistä kärsimyksistä amerikkalaiseen malliin vahingonkorvauksia korvauksia, jotka eivät ole missään suhteessa aiemmin vakiintuneisiin korvaustasoihin.


Vaaralliset virukset

Tietokoneiden yleistymisen, Internetin käyttäjäkunnan kasvun ja ohjelmoinnin helpottumisen myötä myös lieveilmiöt yleistyvät. Näistä ehkä pahin ja salakavalin on virusten leviäminen.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuutimella muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Pitäisikö Yleisradio yksityistää?

Viime viikolla kysyimme, pitäisikö EU:n suomalaiskomissaari vaihtaa. Suuri enemmistö vastaajista - 174 kpl - oli sitä mieltä, että komissaari olisi vaihdettava. Hanketta vastusti 76 lukijaa ja 24 ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake