Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö Niinistön asettua ehdolle tasavallan presidentiksi?


Haku Verkkouutisista:XNetbooking

VERKKOUUTISET
27.8.1999

Päivitetty 28.8.-1.9.1999


Opetusministeriö ja opiskelijajärjestöt eri mieltä korkeakoulutuksen harmonisoinnista

Opetusministeriössä valmistellun koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelman viimeisin versio on lausuntokierroksella. Suunnitelman valmistelutyöhön osallistuneen opetusneuvos Anita Lehikoisen mielestä suunnitelman ehdotukset vahvistavat Suomen korkeakoulujärjestelmän duaalimallia. Opiskelijajärjestöissä asiaa katsotaan toisin.


Taistelu Internetin herruudesta alkamassa

Microsoft on ryhtymässä taisteluun Internet-palvelujen markkinaosuuksista America Onlinen kanssa. AOL voi kuitenkin tarjota ohjelmistojätille kelpo vastuksen.


Etelä-Afrikassa lakkoillaan

Ammattiliitot lakkoilevat ja osoittavat mieltään Etelä-Afrikan hallitusta vastaan. Kiista on palkankorotuksista, mutta tyytymättömyydellä on laajempi tausta. Talouskehitys on ollut huono, ja hallitusta on puolin ja toisin arvosteltu.


Sähköpaimen

Kyllä on maailma mennyt kummalliseksi. Kukaan kokoomuslainen ei tunnu haluavan presidentiksi - ei edes ehdokkaaksi. Tulikohan presidentin valtaoikeuksia leikatuksi liikaa? Vai onko Reissu-Maran tyylistä syntynyt väärä kuva koko homman tärkeydestä...


Ensimmäinen pitkä on-line elokuva nettiin keväällä

Ensimmäistä Internetin kautta välitettävää pitkää elokuvaa valmistellaan Yhdysvaltain länsirannikolla. Hankkeen takana on Sightsound.com, joka välittää musiikkia ja lyhyitä elokuvia webbi-sivuille.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuuntimen avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Pitäisikö Niinistön asettua ehdolle tasavallan presidentiksi?

Viime viikolla kysyimme, pitäisikö homo- ja lesbopareille antaa adoptio-oikeus? Adoptio-oikeutta kannatti 237 vastaajaa, ja vastusti 327 vastaajaa. Vain seitsemän vastannutta ei osannut ottaa asiaan kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake