Nykypäivä

KalleEuro

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Saadaanko Milosevic oikeuteen sotarikoksista?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
28.5.1999

Päivitetty 29.5.-2.6.1999


Äänestämättömyydestä tulossa nuorison tapa

Tutkija Sami Borg arvioi, että äänestämättömyydestä on tulossa tapa ja nuorille on yhä paremmin perusteltava miksi ylipäänsä äänestää.


Lipponen ei halua teknologiapanostuksen muuttuvan elinkeinotueksi

Pienten ja keskisuurten yritysten kansainvälisten markkinoiden etsiminen ja niille pääsy on huomattavista tutkimus- ja teknologiapanostuksista huolimatta takkuillut. Tähän kaivataan erityisesti valtiovallan taholta hyviä selityksiä ennen kuin tukea kasvatetaan.


Venäjällä uusi hallitus mutta vanha talous

Venäjälle nimitettiin uusi pääministeri ja hallitusta kootaan. Maan talousvaikeudet ovat yhä valtavat, eikä uudelta hallitukselta odoteta paljon. Lainarahaa uppoaa järjestelmään, joka pitäisi uudistaa perinpohjin.


Sähköpaimen

Mikään ei ole mahdotonta, paitsi että mies synnyttäisi. Eikä ihmeiden aika ole ohi: jääkiekkoselostuksesta tehty äänite myy platinaa. Vielä kun Suomen presidentiksi tulee Paavo niin Sähköpaimen lopettaa...


Tenavien mikroilua

Lasten mikroilu on lähinnä viihde ja ajanvietekäyttöä. Pelaaminen ei ole lasten ainoata puuhaa tietokoneella. Lapsille suunnattuja tietokoneopetusohjelmia on saatavilla runsaasti eri aihealueilta.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten mittayksikkömuunnin, jonka avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Saadaanko Milosevic oikeuteen sotarikoksista?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden selkeä enemmistö - 315 äänestänyttä - jättäisi hormonilihan lautaselle. 87 äänestänyttä sen sijaan olisi valmis nielemään viriilisti tirisevän hormonipihvin. 17 lukijaa ei osannut tilata mitään, ja päätti näin ollen jäädä nälkäiseksi.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake