Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Hyväksytkö suomalaisyritysten osake-enemmistön myynnin ulkomaalaisille?


Nykypäivä

minijellonat
Tule Minijellonien leirille!


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
29.1.1999
Päivitetty 30.1.-2.2.1999Niinistö: Kokoomus ei lähde EU-vastaiseen hallitukseen

Kokoomus avasi vaalikampanjansa lauantaina Tampereella vuoden 1995 kampanjasta tutuin vastuunkannon teemoin. Kuten tuolloin, ei nytkään puolue aio luvata sellaista, mitä se ei voi pitää. Valtiovarainministeri, puheenjohtaja Sauli Niinistö korosti puheessaan myös, ettei Kokoomus lähde EU-vastaiseen hallitukseen. (Päivitys 30.1.1999)


Terveysruoalla valmiit markkinat, elintarvikelainsäädäntö hidastaa läpimurtoa

Kaupunkilaiset odottavat, että maaseutu tuottaa terveellistä ruokaa, joka parhaassa tapauksessa parantaa vaivat ja laihduttaa ihannepainoiseksi. Toive ei itse asiassa ole täysin tuulesta temmattu. Terveysvaikutteiset eli funktionaaliset elintarvikkeet puskevat voimalla markkinoille. Puuttuva, tieteellisyyden varmistava lainsäädäntö hidastaa kuitenkin niiden markkinointia.


Ydinvoimasta on hankala luopua

Ydinvoiman vastainen politiikka on tärkeä osa Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen ja vihreiden keskenään tekemää hallitussopimusta. Jätteiden jälleenkäsittelystä oli tarkoitus luopua jo vuoden sisällä, mutta hallitus joutui nöyryyttävästi perääntymään Ranskan, Britannian ja ydinvoimateollisuuden vastustuksen edessä.


Paikallislehtiä Internetissä

Syntymäpaikkakunnalta muualle muuttanut kaipailee usein uutisia myös kotikuntansa tapahtumista, samoin muualla opiskelevat. Internet ojentaa auttavan kätensä, ja tarjoaa lukuisia paikallislehtiä luettavaksi.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Hyväksytkö suomalaisyritysten osake-enemmistön myynnin ulkomaalaisille?

Verkkouutisten lukijoiden selkeä enemmistö oli sitä mieltä, että 20 tunnin aikaraja EU:n ulkopuolisista maista tuodulle alkoholille pitäisi kumota.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake