Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö kaksoiskansalaisuus sallia?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
30.4.1999

Päivitetty 2.5.-5.5.1999


Tutkija Tapio Määttä oikoo maanomistusoikeuden virhekäsityksiä

Maanomistuksesta on monia virhekäsityksiä niin arkiajattelussa kuin oikeudellissakin yhteyksissä. Maanomistusoikeudesta vastikään väitellyt oikeustieteen kandidaatti Tapio Määttä korostaakin, että yksityinen maanomistus on poliittinen käsite ja että historian eri vaiheissa maanomistusta on myös monin tavoin rajoitettu.


Suomi ei ole houkutteleva asuinpaikka nuorille huippuosaajille

Teollisuuden suurin huoli on turvata nuorten, kansainvälistyvien huippuosaajien asema Suomessa. Näiden avulla rakennettaisiin aidosti kasvun edellytyksiä. Teollisuudessa pidetään täysin epärealistisena ajatusta, että työllisyys kohenisi keventämällä vain pieni- ja keskituloisten verotusta.


Palestiinan valtion perustaminen lykkääntyi

Palestiinalaiset ilmoittivat lykkäävänsä Palestiinan valtion itsenäisyysjulistusta. Syynä olivat ulkomaiden painostus ja Israelin lähestyvät vaalit. Takkuista rauhanprosessia ei haluta enää hankaloittaa enempää.


Arkadianmäen ääni

Kansanedustajien kolumnipalstalla on tällä kertaa vuorossa Kokoomuksen Jari Vilén. Hänen mukaansa hallitusohjelmassa näkyy vahvasti Kokoomuksen kädenjälki.


Omia romppuja polttelemaan - Kirjoittavat CD-ROM-asemat

Kirjoittavilla CD-ROM-asemilla saa koostettua levyllisen mielimusiikkia tai tehtyä varmuuskopiot niin kiintolevystä kuin peleistäkin.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten mittayksikkömuunnin, jonka avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Pitäisikö kaksoiskansalaisuus sallia?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden niukka enemmistö - 223 äänestänyttä - olisi valmis valitsemaan maallemme naispresidentin. Miespresidentin jatkoa halusi 217 lukijaa. Kantaansa ei osannut sanoa peräti 46 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake