Nykypäivä

KalleEuro

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö EU:sta kehittää liittovaltio?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
4.6.1999

Päivitetty 5.6.-9.6.1999

Verkkouutiset ilmestyy kesällä


Koulutusmyönteinen nuoriso vierastaa yrittäjyyttä

Nuoret luottavat omaan tulevaisuuteensa, koulutukseen ja työmarkkinoille sijoittumiseen, paljastaa tuore nuorisobarometri. Opiskelu tai työnteko ulkomailla sekä yrittäjäksi ryhtyminen kiinnostaa puolestaan yllättävän heikosti. Nuorisobarometrin toteutuksessa alusta saakka mukana ollut Pekka Saarela toteaa, että nuoret seuraavat yhteiskuntaa ja sen kehitystä ja mielipiteissään reagoivat siihen.


Ranskan kokemukset 35 tuntisesta työviikosta eivät rohkaise

Ranskassa on lyhennettyä työviikkoa ajettu sisään vuoden verran. Tulokset ovat toistaiseksi olleet hiukan erilaisia kuin mitä Ranskan ammattiliitot odottivat. Uudistus toi mukanaan joustoja, vaan ei juurikaan uusia työpaikkoja.


Kashmirissa taistellaan taas

Intia ja Pakistan ovat kiistelleet Kashmirin alueesta siitä lähtien, kun maat itsenäistyivät vuonna 1947. Maat ovat olleet kolmasti sodassa keskenään, ja kaksi näistä sodista on johtunut Kashmirin kiistasta.


Sähköpaimen

Tikku konttoristin sormessa on nyky-Suomessa niin vakava paikka, että kriisiryhmä perustetaan välittömästi. Sama juttu, jos koulunsa päättäneet ovat yhtenä yönä kännissä. Eikä sosiaalitanttojen paapomiselta selviä murtunutta nilkaansa kiroava raavas mieskään...


Hyödyllisiä nettisivuja kompuran kanssa näpertelijöille

Internet tarjoaa runsaasti hyödyllisiä sivustoja, joilta löydät ohjeita, vinkkejä ja imuroitavaa hyötykäyttöön - kotisivujen tekijää unohtamatta.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten mittayksikkömuunnin, jonka avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Pitäisikö EU:sta kehittää liittovaltio?

Viime viikon äänestyksessä kysyttiin, uskotko, että Slobodan Milosevic saadaan Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen vastaamaan sotarikossyytöksiin? Selkeä enemmistö äänestäneistä - 180 lukijaa - uskoi, ettei Milosevicia saada syytettyjen penkille. Äänestäneistä 85 uskoi, että oikeus toteutuu. Yhdeksän lukijaa ei osannut ottaa kysymykseen kantaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake