Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Hyväksytkö suomalaisten osallistumisen rauhaanpakottamiseen?


Nykypäivä

minijellonat
Tule Minijellonien leirille!


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
5.2.1999
Päivitetty 6.2.1999Konsensus on palannut

Konsensus, sisä- ja ulkopoliittinen yksimielisyys, on palannut Suomeen, arvioi Nuorsuomalaisten puheenjohtaja Risto E. J. Penttilä. Uhkana on, että uudistustahti hidastuu ja silmät ummistetaan ongelmilta, hän arvioi.


Enemmistö suomalaisista vierastaa yhä osakesijoittamista

Yritykset tarvitsevat pääomaa ja euron lanseeraus on osoittanut onnistuneeksi, ellei peräti seksikkääksi, mutta kotitalouksien varallisuudesta vain kuudesosa on osakesijoituksina.


Rauha on mennyttä Angolassa

Neljä vuotta sitten YK:n johdolla neuvoteltu Angolan rauhansopimus on tullut tiensä päähän. Unita ei ole YK:n pakotteista huolimatta laskenut aseitaan. Taistelut raivoavat maan sisäosissa, ja YK on vetänyt tarkkailijansa alueelta. Nyt soditaan maan luonnonvaroista, öljystä ja timanteista.


Verkot täytyy selvittää ennen kalaan lähtöä

Internet-kauppa ei ole vieläkään ottanut tuulta purjeisiinsa, vaikka käyttäjien määrä on kasvanut kuin hyökyaalto. Yhdysvalloissa tulevaisuuden odotukset ovat kyllä kovat ja osakekurssit korkealla. Riskipääomaa olisi runsaasti tarjolla jokaiselle joka keksii, miten verkossa tehdään bisnestä.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, keskustella on line chatissä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja.


Hyväksytkö suomalaisten osallistumisen rauhaanpakottamiseen?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden enemmistö ei hyväksynyt suomalaisyritysten osake-enemmistön myyntiä ulkomaalaisille.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake