Pihachat

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Tarvitaanko Etelä-Suomeen lisää suojelualueita?


Nykypäivä


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
5.3.1999
Päivitetty 6.3.-10.3.1999Antola: Hallituksen Eurooppa-politiikka vei aseet oppositiolta

EU:n institutionaalinen uudistus, yhteinen puolustuspolitiikka, EU:n laajeneminen ja yhteinen talouspolitiikka ovat Suomen Eurooppa-politiikan suurimmat haasteet tulevalla vaalikaudella, listaa professori Esko Antola Turun yliopistosta. Teemat pysyvät kuitenkin poissa vaalikeskusteluista, kiitos hallituksen, jonka hyvä Eurooppa-politiikka on pitänyt opposition hampaattomana.


Prosessori generoi pulinaa

Intelin uusi Pentium III -prosessori tuli myyntiin viime perjantaina. Prosessorissa oleva sarjanumero nosti Yhdysvalloissa metelin yksityisyyden suojan rikkomisesta. Inteliä vastaan ollaan nostamassa myös syytteitä monopoliaseman hyväksikäytöstä.


Unkarin, Tshekin ja Puolan armeijat matkalla NATO:oon:Sähköpaimen

Kumpi on tyhmempi, vai juristi ? Vain oikeustieteen opintoja harrastanut voi keksiä, että kun joku epämiellyttävä tyyppi tietää rötöstellessään tekevänsä rikoksen niin hänet voidaan sulkea kaikkien yhteiskunnan turvaverkkojen ulkopuolelle.


Linux - Windowsin kaataja

Windows-käyttöjärjestelmän monopoliasemaa pyrkii horjuttamaan Linux, ilmainen ja tehokas käyttöjärjestelmä. Linuxiin tutustuminen on helpointa aloittaa Internetistä.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit hoitaa Virtuaalilemmikkiä, pelata pokeria, hirsipuuta, noppaa, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten kalenteri vuosille 1970-2037.


Tarvitaanko Etelä-Suomeen lisää suojelualueita?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden selkeä enemmistö - 482 äänestänyttä - ei kieltäisi käsiaseita. Äänestäneistä 294 olisi valmis käsiaseiden hallussapidon kieltämiseen. Kantaansa ei osannut sanoa 22 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake