Kokoomus

Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Pitäisikö dopingin käyttö vapauttaa?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
6.8.1999

Päivitetty 7.8.-11.8.1999


Itälä: Toimivat instituutiot hallinnon perusta

KHO:n presidentti Pekka Hallberg kritisoi heinäkuussa valtiosääntöuudistusta liiasta instituutioiden korostamisesta. Hän toivoisi enemmän keskustelua kansalaisen asemasta yhteiskunnassa. Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Ville Itälä (kok.) näkee kansalaisoikeudet tärkeinä, mutta painottaa myös valtasysteemien toimintaa.


Kierrätettävä huippukokous on suomalainen ratkaisu

Elokuu on EU:n lomakausi, mutta puheenjohtajamaan kokousrakentaminen on kaiken aikaa käynnissä. Suomi on rakentanut oman käytännön mallinsa Euroopan unionin puheenjohtajuusvuoron hoitamiseksi. Kaikki 80 virallista Suomessa järjestettävää kokousta hoidetaan keskitetysti yhdellä organisaatiolla - ja lähes samalla kalustolla.


USA:n uusi talous

Yhdysvaltojen pitkään jatkunut talouskasvu ilman inflaatiota on saanut talousviisaat maailmalla pohtimaan, miten se on mahdollista. Onko taloudessa tapahtunut tietotekniikan ansiosta rakenteellinen muutos?


Vikasietotila

Kansanedustaja Jari Vilén (kok.) pelkäsi Kansallisen metsäohjelman osana olevasta Etelä-Suomen metsiensuojelusta tulevan uusi ja turha suojelusota (Verkkouutiset 23.7.1999). Useimmat tahot toivovat kuitenkin hankkeesta loputtomien metsiensuojelukiistojen lopullista ratkaisua, kirjoittaa Tapani Veistola Suomen luonnonsuojeluliitosta.


Suojaa kotisi murtovarkailta

Asuntomurtojen suuri määrä saa miettimään, miten suojata kotinsa murtautujilta. Pelkkä rakenteellinenkin suojaus auttaa, mutta varmemman suojauksen saa hälytinlaitteitteilla.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Mittayksikkömuuntimen avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Pitäisikö dopingin käyttö vapauttaa?

Viime viikolla kysyimme, uskotko olojen vakiintumiseen Balkanilla? Selvä enemmistö vastaajista (152) oli sitä mieltä, että olot Balkanilla jatkuvat epävakaina rauhansuunnitelmista huolimatta. Parempaan kehitykseen uskoi vain 36 vastaajaa ja kuusi ei osannut ilmaista kantaansa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake