Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Äänestätkö eurovaaleissa?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
7.5.1999

Päivitetty 8.5.-12.5.1999


Vaivaako kokoomusta presidenttikyvyttömyys?

Kokoomuksen presidenttikamppailut eivät vuosien varrella ole olleet häävejä esityksiä. Puolue on kompastunut paitsi ylivoimaisiin vastustajiin myös omien ehdokkaiden intoon ja innottomuuteen. Hallituksen tukipilari istuu ja odottaa kesän yli, josko presidenttikyvyttömyys tällä kertaa menisi ohi.


Yhdysvaltojen kummallinen talouskasvu

USA:n talous jatkaa kasvuaan yhdeksättä vuottaan. Ihme kyllä inflaatio on pysynyt alhaisena, vaikka kaikki kynnelle kykenevät paiskivat töitä. Ulkomaankaupan alijäämä tosin suurenee.


Työväenpuolue menestyi Skotlannissa ja Walesissa

Työväenpuolue kohosi selvästi suurimmaksi puolueeksi Skotlannin ja Walesin alueparlamenttien torstaisissa vaaleissa, vaikkei se saanut ehdotonta enemmistöä kumpaankaan parlamenttiin. (Päivitys 8.5.1999)


Sähköpaimen

Sinivuokot kyllä tunnetaan, sakottavat syyttä suotta pikkurikkeistä ja murhamiehet juoksevat vapaina. Valkovuokotkin pitäisi tuntea, niitä poimitaan ensi sunnuntaina aamukahvipöytään.


Väkivallan malli on juurtunut sitkeästi suomalaiseen perheeseen

Suomessa vallitsee yhä väkivaltaa salliva kulttuuri samaan aikaan, kun nuorten puukotusuutisten kohdalla hämmästellen kysytään, mistä kaikki voisi johtua. Erityisesti naisten väkivaltavammoja korjaavilla lääkäreillä on oma näkökulma asiaan.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuutena Verkkouutisten mittayksikkömuunnin, jonka avulla muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne..


Äänestätkö eurovaaleissa?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden enemmistö - 212 äänestänyttä - olisi valmis hyväksymään, että Suomen kansalainen voisi olla jonkin toisenkin maan kansalainen samanaikaisesti. Kaksoiskansalaisuutta vastusti 136 äänestänyttä. Kantaansa ei osannut sanoa 46 lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake