Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto


Ehkäiseekö yöllinen ulkonaliikkumiskielto nuorisorikollisuutta?


Haku Verkkouutisista:XEUnet

VERKKOUUTISET
9.7.1999

Päivitetty 10.7.-13.7.1999

Verkkouutiset ilmestyy kesällä


EPP pyrkii laajenemaan nimenmuutoksella

Euroopan konservatiivisten ja kristillisdemokraattisten puolueiden yhteinen parlamenttiryhmä EPP (European People's Party) uusii kasvojaan. Suurimmaksi ryhmäksi nousseen EPP:n nimi aiotaan muuttaa.


Kuluttajien luottamus talouteen vahva

Suomalaisten usko talouden myönteiseen kehitykseen näyttää vahvistuneen kesäkuussa. Tilastokeskuksen kuluttajabarometrin mukaan luottamus talouteen on ollut yhtä korkealla vain kahdesti viimeisimmän kymmenen vuoden aikana.


Mafia tappaa taas

Pitkän tauon jälkeen Sisilian mafia - Cosa Nostra - on jälleen hyökännyt valtiota vastaan. Maanantaina Cosa Nostran tappajat ampuivat Palermossa Sisilian maakuntahallinnon korkean virkamiehen.


A. Nenäkäs

Ihmisellä on aina ollut tarve tuntea alkuperänsä ja näin samaistua johonkin jatkumoon, jotta voisi ihminen itse olla oma itse ja patsastella olemisellaan ja alkuperällään. Tätä tarkoitusta hyödyttävä tieteenala on sukututkimus, jota jokainen voi ryhtyä harrastamaan, jos ei rahat riitä tutkimusta muualla teettää eli tilata.


Batmanilla enää viisi vuotta eläkeikään

Gotham Cityn viittasankari, Batman, täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Lähestyvästä eläkeiästä huolimatta Batman on levittänyt viittansa elokuvien, tv-sarjojen ja oheisroinan lisäksi myös Internetin sivustoille.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom-arvosteluja. Mittayksikkömuutimella muunnat markat euroiksi tai päinvastoin, sentit tuumiksi jne.


Ehkäiseekö yöllinen ulkonaliikkumiskielto nuorisorikollisuutta?

Viime viikolla kysyimme, pitäisikö EU:n jäsenyyttä hakevan valtion kansalaisille myöntää turvapaikka Suomesta. Lukijoiden ylivoimainen enemmistö, 252 vastaajaa, vastusti turvapaikan myöntämistä. Myöntämisen kannalla oli 27 vastaajaa ja 5 ei osannut ilmaista kantaansa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake