Nykypäivä

Sisältö
Pääkirjotus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Linkit
Arkisto

Pitäisikö Suomeen ottaa Kosovon pakolaisia?


Haku Verkkouutisista:XVERKKOUUTISET
9.4.1999

Päivitetty 10.4.1999-13.4.1999


Vanhempi valtiomies tähyää Euroopan parlamenttiin

Monopoliyhtiö Alkon taival viinapolttimosta monialayritykseksi päättyy joiltain osin kesän alussa, kun Alko-Yhtiöiden viimeisen pääjohtajan, ministeri Ilkka Suomisen työ päättyy. Kiikkustuoliin hän ei kuitenkaan aio jäädä, vaan tähtää europarlamenttiin.


Sähköinen kaupankäynti direktiivin alaiseksi

Verkkokaupankäyntiä aiotaan säädellä uudella EU-direktiivillä. Direktiivi koskisi tavaroiden ja palvelujen kauppaa ja markkinointia Internetissä. Näihin lasketaan verkkosanomalehdet, verkossa levitettävät tietokoneohjelmat ja asiantuntijapalvelut.


Korruptio Vietnamin pahin vihollinen

Talous polkee paikallaan, tyytymättömyys leviää kansan keskuudessa ja poliittisia muutoksia vaaditaan yhä äänekkäämmin. Vietnamin johtajat painivat monien vaikeiden ongelmien kanssa.


Sähköpaimen

Sisäpolitiikan värit on asetettu omille paikoilleen: sinipuna jalustalleen niin kuin kuuluukin ja vihermössö oppositioon - omalle paikalleen sekin. Vallan tynnyristä nousi Sauli Niinistö - mutta miksi?


Pinball Arcade ja Virtual Pinball -ohjain ovat hyvä pari flipperifaneille

Kunnon peli ja hyvä ohjain muuntavat pc:n mainioksi kotiflipperiksi. Mööpelit ovat Microsoftin Pinball Arcade -peli ja Philipsin Virtual pinball -flipperiohjain. Pelillisesti yhdistelmä vie niin lähelle aitoa kapinetta kuin biteillä pääsee.


Verkkouutisten ajanvietesivut

Ajanviete -sivulla voit pelata pokeria, hirsipuuta, hoivata virtuaalilemmikkiä, lähettää web-kortin, lukea vitsejä ja cd-rom -arvosteluja. Uutuuksina Verkkouutisten Puzzle, jossa yrität saada kuvan palaset oikeaan järjestykseen sekä Lottoriviarvonta, jos oman rivin keksiminen tuottaa liikaa päänvaivaa.


Pitäisikö Suomeen ottaa Kosovon pakolaisia?

Viime viikon äänestyksessä Verkkouutisten lukijoiden enemmistö - 400 äänestänyttä - hyväksyi NATO:n 24.3. aloittamat Jugoslavian pommitukset. Äänestäneistä 238 oli niitä vastaan. Kantaansa ei osannut sanoa yhdeksän lukijaa.


© Suomen Kansallisverkko Oy. Lainattaessa lähde mainittava.

Mediakortti - Palautelomake