Verkkouutiset

Sisältö
Index
Pikauutiset
Pääkirjoitus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kotimaa
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Päivän sää
TV-ohjelmat
Arkisto
-------------

Viikon äänestys

Viikon äänestysOnko hovioikeuden STT-päätös oikeudenmukainen

Helsingin hovioikeus lievensi käräjäoikeuden STT:n entiselle päätoimittajalle ja silloiselle urheilutoimittajalle julkisesta herhauksesta antamat 45 ja 30 päivän ehdolliset vankeustuomiot sakkorangaistuksiksi niin sanotussa dopingjutussa.

Hovioikeus myös alensi käräjäoikeuden jutussa määräämät 1,6 miljoonan markan korvaukset henkisistä kärsimyksistä 210 000 markkaan.

Hiihtoliiton puheenjohtaja Esko Aho ja liiton toimitusjohtaja Esa Klinga jäivät kokonaan ilman korvauksia henkisistä kärsimyksistä.

Entisen hiihtäjän Jari Räsäsen vahingonkorvaukset henkisestä kärsimyksestä alenivat 130 000:een markkaan 350 000 markasta. Räsäsen lisäksi neljä Hiihtoliiton talousjohtoon kuulunutta sai korvauksia hovioikeudessa.

Onko hovioikeuden päätös mielestäsi oikeudenmukainen?

Äänestyksen tulos:


Enemmistö kannattaa kauppojen pyhäaukioloa

Viime viikolla kysyimme lukijoidemme mielipidettä kauppojen aukioloon suurimpina juhlapyhinä. Kysymys innoitti sekä kannattajia että vastustajia.

Vastanneista Verkkouutisten lukijoista 172 kannattaa kauppojen aukioloa myös juhlapyhinä, kun taas 132 vastustaa hanketta. Mielipidettä asiaan ei ollut viidellä vastaajalla.

IKK
1.11.2000


Etusivulle