PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Eurostudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 19.10.2008


Two Women in Heaven

1st woman: Hi! My name is Wanda.

2nd woman: Hi! I'm Kelly. How'd you die?

1st woman: I Froze to Death.

2nd woman: How Horrible!

1st woman: It wasn't so bad. After I quit shaking from the cold, I began to get warm & sleepy, and finally died a peaceful death. What about you?

2nd woman: I died of a massive heart attack. I suspected that my husband was cheating, so I came home early to catch him in the act. But instead, I found him all by himself in the den watching TV.

1st woman: So, what happened?

2nd woman: I was so sure there was another woman there somewhere that I started running all over the house looking. I ran up into the attic and searched, and down into the basement. Then I went through every closet and checked under all the beds. I kept this up until I had looked everywhere, and finally I became so exhausted that I just keeled over with a heart attack and died.

1st woman: Too bad you didn't look in the freezer---we'd both still be alive.

Viettelyä

Kolme naista, yksi single, yksi kihloissa ja yksi jo kauan aviossa ollut tapasivat toisensa. Yhdessä he päättivät keksiä jotain kivaa: kokeilla, miten he saisivat miehen parhaiten vieteltyä.

Kukin naisista päätti pukeutua mustaan, nahasta tehtyyn paljastavaan bodyyn ja korkokenkiin sekä meikata itsensä mahdollisimman viettelevästi. Naiset päättivät toteuttaa suunnitelman illalla, kun mies tulee kotiin. Seuraavana päivänä he tapasivat toisensa ja vertailivat kokemuksiaan.

Single kertoi pukeutuneensa sovitulla tavalla. Kun poikaystävä tuli ovesta, hän kiljahti villisti ja he rakastelivat heti eteisen lattialla. Ilta oli muutenkin ihana.

Kihloissa oleva kertoi niin ikään pukeneensa sen nahkaisen mustan bodyn ja korkokengät. Hän oli rajannut vielä silmät saadakseen viettelävän katseen aikaiseksi. Eteisessä odotellessa oli tullut kylmä, joten hän oli laittanut vielä sinikettuturkkinsa olkapäille ja odotellut se yllä miestään. Kun mies oli tullut kotiin, hän oli riisunut turkin nähdäkseen mitä naisella oli sen alla, karjahtanut villisti ja suudellut kihlattua joka paikasta. Sen jälkeen makuuhuoneessa rakasteltiin villisti.

Naimissa oleva kertoi (hieman pettyneellä äänellä):

- Puin sen upean uuden mustan nahkaisen paljastavan bodyn, laitoin ne ihanat korkokengät ja meikkasin itseni huolella. Näytin siis tosi hyvältä ja seksikkäältä. Kun mies tuli kotiin hän meni suoraan sohvalle makaamaan, otti kaukosäätimen ja huusi:

- Kuules batman, mitä meillä on ruokana tänään?

Arvoituksia

Miksi miehet iskevät naisia, joiden kanssa eivät edes aio naimisiin?
- Samasta syystä kuin koirat, jotka ajavat takaa autoja, joita eivät edes aio ostaa.

Miksi miehet pitävät kalastuksesta?
- Koska silloin heillä on mahdollisuus kerrankin elämässään kuulla naisen suusta sanat: Vau miten iso!

Mikä on paras tapa pitää mies tyytyväisenä makuuhuoneessa?
- Tuo sinne televisio.

Ja muuta hauskaa

Oli hautajaiset, ja pappi oli juuri lopettanut siunauksen hautaan lasketun avoimen haudan äärellä. Vainajan muistoa kunnioitettiin vielä hetken hiljaisuudella, kun läheiseltä raviradalta kuului kovaääninen tiedotus: Luukut kiinni, lähtö hyväksytty!

Miten 20 demaria saadaa mahtumaan Bemarin takapenkille?
- Heitetään sinne ensin ministerinsalkku.

Siihen aikaan kun keinosiementäjiä ei ollut vielä keksitty, muuan isäntä oli valjastanut sonnin auran eteen ja kynti peltoa. Naapuri tuli siihen ihmettelemään moista kyntöä. Isäntä selitti:
- Tahron näyttää tälle kantturalle, ettei elämä ole pelkkää erotiikkaa!

Tamperelainen kielitutkija oli tullut Turkuun tutkimaan murretta. S-Marketin oven suussa hän sai tutkimukselleen ensimmäisen kohteen.
- Sanotteko te täällä päin minä kuolin, vai mää kuolisin?, tutkijakysyi vanhalta ukkelilta.
- Kyl me tääl piretäm turpamme kiine, kun ollan kualtu, ukkeli tuhahti.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake