PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 21.12.2008


Merry Xmas

A guy walks into a store for some last-minute Christmas shopping, and sees a parrot for sale. He asks the clerk what the parrot's name is and the clerk tells him it's Chet. He also tells the man that this is one amazing parrot. If you put a match under his left foot, it sings "Jingle Bells," and if you put a match under its left foot, it sings "Deck the Halls."

The man thinks that is the coolest thing he's ever seen, so he decides to buy it for his wife. So he gets home, and puts it away. Then he wonders what will happen if he puts it a match between its legs, so he tries it, and the parrot starts singing "Chet's nuts roasting over an open fire..."

* * *

A little girl is in line to see Santa. When it's her turn, she climbs up on Santa's lap. Santa asks, "What would you like Santa to bring you for Christmas?" The little girl replies, "I want a Barbie and a G.I. Joe."

Santa looks at the little girl for a moment and says, "I thought Barbie comes with Ken."

"No," said the little girl. "She comes with G.I. Joe, she fakes it with Ken."

* * *

Q: Why did Santa get arrested?
A: He got caught laying Barbie under the Christmas tree!

Niksipirkka

- Usein on vaikea muistaa mille videonauhalle on mitäkin nauhoittanut. Pujota sukkahousuihin ne kasetit, mihin et ole nauhoittanut Päivän lööppiä, ja jätä ne sukkahousuitta, joihin olet. Näin nauhat eivät mene sekaisin.

- Jos olet menossa taivaan portille ja tiedät että Pyhä Pietari ei sinua, syntisäkkiä, sinne päästä, tee Brandot eli survo vanhoista sukkahousuista tehdyt mytyt molempiin poskiisi. Näin Pietari ei tunnista sinua tai puhettasi, ja pääset Taivaaseen.

- Aloittelevan jääkiekkoilija on vaikea luistella ja kuljettaa kiekkoa samaan aikaan. Mutta jos pujotat sekä kiekon että mailan samoihin sukkahousuihin, pelaaminen helpottuu kummasti.

Keskustelu

Vieras mies istuu lentokoneessa neitosen vieressä.
- Jutellaanpas vähän. Olen kuullut, että aika Kuluu nopeammin, jos puhutaan naapurin kanssa, mies aloittaa.

Neitonen, joka oli juuri avannut kirjansa, sulkee sen hitaasti ja sanoo miehelle:
- Mistä haluat puhua?
- En tiedä, mies vastaa. Mitä jos puhuisimme ydinvoimasta, mies ehdottaa.
- OK, sanoo neito. Tämä on mielenkiintoinen aihe. Mutta sallitko ensin yhden kysymyksen? Hevonen, lehmä ja kauris syövät kaikki sitä samaa tavaraa, nimittäin ruohoa. Mutta kauris ulostaa papanoita, lehmä litteän lantakasan ja hevonen taas kakkaroita. Tiedätkö, mistä tämä johtuu?

Mies miettii vähän ja vastaa sitten:
- Enpäs tiedä.
- Uskotko olevasi riittävän pätevä puhumaan ydinvoimasta, kun et tiedä mitään edes paskasta?

Blondin kertomaa

Olin lasten kanssa pihalla, kun tuuli paiskasi ulko-oven kiinni. Ketään ei ollut kotona eikä meillä avainta. Pihkura. Löysin avoimen kellarin ikkunan, josta onnistuin työntämään vanhemman pojan sisälle.

Ahtaasta ikkunan raosta sitten huutelin hänelle ohjeita: mene ja soita isälle! Pyydä häntä tuomaan minulle avain! Poika ihmetteli, että miksi hän ei vaan voi avata ovea minulle. Totta, olinpa minä hölmö, ajattelin: minähän pääsen sitten itse soittamaan miehelleni.

Vasta kun olin päässyt sisälle ja naputtelin mieheni numeroa puhelimeen, aloin epäillä suunnitelmani näppäryyttä. Kun mies vastasi, älysin sentään olla pyytämättä avainta ja kyselin vain kuulumisia.

Ja muuta hauskaa

Miksi japanilaisturistiryhmä ilahtui Napapiirillä?
- He kuulivat, että lumipyry on sakea.

Vaimo luki lehdestä:
- Poliisi etsii miestä, joka ahdistelee naisia pimeillä kujilla.
- Ai jaa. Paljonkohan ne maksaisivat palkkaa?

- Minua ei sitten yhtään huvita lähteä Virtasille.
- Ei minuakaan, mutta ajattele, miten iloisiksi he tulisivat, jos me emme tulisikaan.

- Sinä et siis usko mihinkään?
- En mihinkään muuhun kuin mitä ymmärrän.
- Mutta sehän on sama asia.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake