PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 8.3.2009


Spaghetti

For several years, a man was having an affair with an Italian woman. One night, she confided in him that she was pregnant. Not wanting to ruin his reputation or his marriage, he paid her a large sum of money if she would go to Italy to secretly have the child. If she stayed in Italy to raise the child, he would also provide child support until the child turned 18. She agreed, but asked how he would know when the baby was born.

To keep it discreet, he told her to simply mail him a post card, and write 'Spaghetti' on the back. He would then arrange for the child support payments to begin. One day,about 9 months later, he came home to his confused wife.

'Honey, she said, you received a very strange post card today.'

'Oh, just give it to me and I'll explain it later,' he said. The wife did and watched as her husband read the card, turned white, and fainted.

On the card was written:

'Spaghetti, Spaghetti, Spaghetti, Spaghetti, Spaghetti. Three with meatballs, two without - Send extra sauce .

Pitkä kuume

Järvinen ja Lahtinen olivat potilaina sairaalassa ollessaan huonetoverit. Järvistä harmitti, koska Lahtinen jatkuvasti teki jekkuja, ja onnistui vetämään Järvistä höplästä. Koko potilasaikansa Järvinen mietti keinoa päästä tasoihin. Idealamppu vaan ei syttynyt, ja tuli Järvisen kotiinlähdön päivä.

Lahtisen hyvästeltyään hän poistui, ja oli jo kävelemässä kohti sairaalan ulko-ovea havaitessaan raollaan olevan lääkärien pukuhuoneen oven. Silloin hänellä välähti...

Järvinen nappasi huoneesta valkoisen takin, veti hengitysmaskin kasvoilleen ja lähti marssimaan kohti Lahtisen huonetta.

- Päivää, olen osaston uusi lääkäri, Järvinen esitteli itsensä ääntään muuttaen. Tarkoituksemme on mitata teiltä pitkä kuume. Se tapahtuu peräsuolesta ja teidän on maattava aloillanne 2 tuntia aivan liikkumatta.

Lahtisen ei auttanut kuin totella. Hän jäi makaamaan vatsalleen, samalla kun Järvinen marssi huoneesta ulos itsekseen hykerrellen. Lahtisen aika mateli. Vaan ei auttanut, lääkärin määräys.

Lähes kahden tunnin kuluttua hoitaja sattui vilkaisemaan huoneeseen.

- Voi herran jumala, mitä te teette?! hän huudahti.

- Ei hätää, Lahtinen selitti, osaston uusi lääkäri käski mitata minulta pitkän kuumeen.

- No sehän nyt on aivan mahdotonta, hoitaja tuhahti.

- Kuinka niin?

- No, ensinnäkin, osastolla ei ole uutta lääkäriä. Toiseksi, lääketiede ei tunne käsitettä "pitkä kuume". Ja kolmanneksi, vaikka tuntisikin, ei sitä ainakaan tulppaanilla mitata.

Ja muuta hauskaa

- Mitä haluaisit syntymäpäivälahjaksi, vaimo?
- Haluaisin avioeron.
- Hmm..tuota, olin kyllä ajatellut jotain vähän halvempaa..

Kalevalan kieli on niin rikasta, että suomen kieli ei ole niin rikasta sen jälkeen ollutkaan. Kieli on köyhtynyt sataviisikymmentä vuotta. Nyt se on ajan tasalla. Nykykieli mahtuu hyvin tekstiviestiksi kännykkään.

Mihin nivelbusseja tarvitaan?
- Reumaatikkojen kesäretkelle.

Jos kaupungin valloittanut sotapäällikkö kieltää kaupunkilaisia jälleenrakentamasta kaupungin portteja, onko kyseessä porttikielto?

Jos lauta on jalostettua puuta, onko lautatarha jalostettu puutarha?

Kutsutaanko vaaliuurnan peittävää levyä äänilevyksi?

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake