PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 6.8.2003


Time

A man had been driving all night and by morning was still far from his destination. He decided to stop at the next city he came to, and park somewhere quiet so he could get an hour or two of sleep. As luck would have it, the quiet place he chose happened to be on one of the city's major jogging routes. No sooner had he settled back to snooze when there came a knocking on his window. He looked out and saw a jogger running in place.

"Yes?"

"Excuse me, sir," the jogger said, "do you have the time?" The man looked at the car clock and answered, "8:15". The jogger said thanks and left. The man settled back again, and was just dozing off when there was another knock on the window and another jogger.

"Excuse me, sir, do you have the time?"

"8:25!"

The jogger said thanks and left. Now the man could see other joggers passing by and he knew it was only a matter of time before another one disturbed him. To avoid the problem, he got out a pen and paper and put a sign in his window saying, "I do not know the time!" Once again he settled back to sleep. He was just dozing off when there was another knock on the window.

"Sir, sir? It's 8:45!"

First Date

A boy is about to go on his first date, and is nervous about what to talk about. He asks his father for advice.

The father replies: "My son, there are three subjects that always work. These are food, family, and philosophy."

The boy picks up his date and they go to a soda fountain. Ice cream sodas in front of them, they stare at each other for a long time, as the boy's nervousness builds.

He remembers his father's advice, and chooses the first topic.

He asks the girl: "Do you like spinach?" She says "No," and the silence returns.

After a few more uncomfortable minutes, the boy thinks of his father's suggestion and turns to the second item on the list. He asks, "Do you have a brother?" Again, the girl says "No" and there is silence once again.

The boy then plays his last card. He thinks of his father's advice and asks the girl the following question: "If you had a brother, would he like spinach?"

Waroituxen sanoja

Veljet, elämme vaarallisia aikoja. Juhannus, kesäloma, terassikausi, napapaidat, shortsit, bikinit, uimarannan paljaat rinnat. Mies ei tiedä, mihin katsoisi. On erittäin suuri vaara ottaa kesävosu. Älä kuitenkaan tee sitä!

Ensin täytyy tehdä selvä selko siitä, mikä on kesävosu. Se on sellainen, joka ei lähde aamulla pois. "Hoito" on sellainen, joka lähtee. "Soitellaan tai näkyillään" eikä tarvitse alkaa sen kanssa sitten sen kummempiin liikkeisiin.

Kesävosu, se asettuu taloksi. Ennen kuin huomaatkaan, se on vähän kerrassaan siirrellyt vaatteitaan asuntoosi. Se sanoo kovalla äänellä ystävättäriensä kuullen, että ai niin, mun toiset kengät on sun luona.

Ei mene kuin viikko, niin se alkaa puhua asunnostasi muodossa "meillä". "Meillä laitetaan tänään kai pastaa", se lirkuttaa viinakaupassa. Kyllä se hävettää, kun jätkät teiltä töistä ovat siinä justiinsa hakemassa pohjia ja menossa illalla kaatamaan. Voit olla varma, että ne loman jälkeen kahvihuoneessa matkivat kesävosua ja muistuttavat siitä pastasta.

Ennen kuin huomaatkaan, sinut on salakavalasti esitelty suvulle. Erkki-eno, toivoton ääliö, alkaa hypätä teillä jorisemassa, sen Ladaa pitäisi hitsata. Kesävosun äiti, kantavosu, tulee yhtenä päivänä sinun asuntoosi, haukkuu verhot, marmattaa maton pesusta, kurkkii kaappeihin ja puhuu tyttärensä kanssa sinusta kuin ääliöstä:
- Se pitää saada laittamaan täällä paikat kuntoon.

Heinäkuussa viimeistään kesävosu alkaa lukea lehdestä ääneen eläinsuojeluihmisten kesäkissan ottamisesta varoittavia tekstejä. Se kysyy, että eihän hän vain ole kesäkissa. Alkaa kysellä rakkaudentunnustuksia. Niin on läpeensä juoni kesävosu, että avaa sinulle olutpullon ja muistuttaa että telkkarista tulee matsi. Saattaa malliksi neuloa lapaset, jos ei ole niin härski että virkkaa potkuhousut. Yhtenä päivänä kun tulet asioilta, niin asunnossa tuoksuu juuri leivottu pulla.

Mikä on kaiken tämän kesävosun toiminnan perimmäinen tarkoitus? Päästä naimisiin, saada satuhäät, päästä emännäksi. Sinä päivänä, kun palataan häämatkalta se lakkaa meikkaamisen ja itsensä laittamisen. Mitäs väliä, kun olet koukussa. Se antaa säärikarvojen kasvaa. Ei enää pastasta lirkuteta, se on mikropitsa tai ei mitään.

Ei mene kauan, kun olette muka yhdessä tulleet siihen tulokseen, että sinun kunnollesi tekee hyvää ajaa polkupyörällä. Se vie autosi! Kun sinä veivaat fillarilla kaatosateessa töihin, se lähtee äitinsä ja Irma-tätinsä kanssa Ikeaan. Se ajaa erikoisvanteesi tohjoksi jalkakäytävän reunoihin, Irma-tädin sateenvarjon piikki tekee oviverhoiluun ikävän jäljen.

Auton CD-boksi täytetään Jari Sillanpäällä ja lavatanssiyhtyeiden toisistaan erottumattomilla jollotuksilla. Joudut käymään kavereiden luona kuullaksesi rokkia.

Kesävosu, taloksi asetuttuaan, tuulipukuistuu pikavauhtia. Yves Rocher alkaa kirjoitella teille tiheään. Aina on Hobby Hallin osamaksuja peukalohangallinen. Elloksen paketteja saat hakea kerran viikossa.

Kesävosun lumoissa ei tule heti sellainenkaan asia mieleen kuin joulu. Jouluna se sitten kirkastuu. Ajattele tätä nyt kesällä. Sinä et enää jouluisin käy pokaamassa Hesasta lomille tulevia kotikaupungin tyttöjä. Ei, koko kesävosun suku syö teillä, sinun pussin päälle, koko joulun. Erkki-eno imuroi viinat, niiden puoliverinen koira kaataa kuusen ja hotkii kinkun, kantavosu antaa sinulle Mennen-pakkauksen ja Karjala-aiheisen kaulahuivin ja Lähikauppa Sorjosen mainospipon. Se vahtii koko talven, että käytät niitä.

Olet mennyttä kalua!

Golffari

Golffari katseli viimeistä reikää joka laskeutui aivan klubitalon viereen. Klubitalon terassilla olivat lounaalla miehen vaimo ja anoppi.

Mies suunnitteli lyöntiään ja nautiskeli jo jännityksestä osuuko hän vai ei. Pelikumppani totesi:
- Ei onnistu! Anoppisi on kolmensadan metrin päässä! Et millään voi osua tältä etäisyydeltä.

Ja muuta hauskaa

Mitä yhteistä on Ladalla ja paavilla?
- Molempien voima perustuu enemmän uskoon kuin tietoon.

Alokkaat seisoivat nelirivissä kasarmin edessä, kun vänrikki oli aloittamassa päivän ensimmäistä harjoitusta.
- Edessänne on pohjoinen, oikealla on itä, vasemmalla länsi. Mitä on takananne?
- Siviili.

- Teillä on erittäin korkea verenpaine, lääkäri huomautti miehelle.
- Se on sukuvika, mies tuumi.
- Isän vai äidin puolelta, lääkäri pyysi täsmennystä.
- Vaimon, mies murahti.
- Miten teidän korkea verenpaineenne voi johtua vaimonne suvusta?
- Teidän pitäisi tavata hänet.

Vanha herra Tiilikainen oli hankala asukki vanhainkodissa. Eräänä iltana hän ei millään suostunut menemään nukkumaan hoitajien kehotteluista huolimatta. Lopulta paikalle haettiin tiukkana tunnettu ylihoitaja. Tämä kaappasi Tiilikaisen käsivarren kainaloonsa ja sanoi päättävästi:
- No niin Kusti, nyt mennään vuoteeseen!
- Eikä mennä. Kiinni siitä kuitenkin jäätäisiin.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyMediakorttiPalautelomake