PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Haku Verkkouutisista
RSS
Kolumnit 

Viikon vitsit - Jokes

 5.6.2004


Diseases

A young couple left the church and arrived at the hotel where they were spending the first night of their honeymoon. They opened the champagne and began undressing. When the bridegroom removed his socks, his new wife asked, "Ewww what's wrong with your feet? Your toes look all mangled and weird. Why are your feet so gross?"

"I had tolio as a child," he answered. "You mean polio?" she asked. "No, tolio. The disease only affected my toes."

The bride was satisfied with this explanation, and they continued undressing. When the groom took off his pants, his bride once again wrinkled up her nose. "What's wrong with your knees?" she asked. "They're all lumpy and deformed!"

"As a child, I also had kneasles," he explained.

"You mean measles?" she asked.

"No, kneasles. It was a strange illness that only affected my knees."

The new bride had to be satisfied with this answer. As the undressing continued, her husband at last removed his underwear.

"Don't tell me," she said. "Let me guess... Smallcox?"

Court Hearing

The following is supposedly a true story. Scene: A courtroom where a witness is testifying in a case involving a man biting off the ear of another man during a fight. After supplying testimony which was very bad for the defendant, the witness was being cross examined by the defendant's attorney.

Attorney: You said that you saw the defendant and the plaintiff in a fight?

Witness: Yes.

Attorney: You then said that you were concerned for your safety and that, because of this concern, you sought shelter elsewhere?

Witness: Yes.

Attorney: You further stated that during this time of seeking shelter, you turned your back to the fight at hand?

Witness: Yes.

Attorney: And THEN you testified that that was when the defendant bit off the plaintiff's ear??!!

Witness: Yes.

Attorney: Well, that makes for an interesting question then! If your back was turned to the fight then you obviously MUST have had the plaintiff and the defendant out of your field of vision, correct?

Witness: Yes, correct.

Attorney: Well then, did you SEE the defendant bite off the plaintiff's ear?

Witness: No.

Attorney: (Smugly) THEN HOW DO YOU "KNOW" THAT THE DEFENDANT BIT OFF THE EAR OF THE PLAINTIFF IF YOU DID NOT SEE HIM DO IT??!!

Witness: I saw him spit it out.

(Dead Silence)

Attorney: No more questions

Dating Hints

There are lots of ways to ruin a date. Here are a few things NOT to say on a date...

I really don't like this restaurant that much, but I wanted to use this 2-for-1 coupon before it expired.

I refuse to get cable. That's how they keep tabs on you.

I used to come here all the time with my ex.

Could you excuse me? My cat gets lonely if he doesn't hear my voice on the answering machine every hour.

I really feel that I've grown in the past few years. Used to be I wouldn't have given someone like you a second look.

It's been tough, but I've come to accept that most people I date just won't be as smart as I am.

Naisten ja miesten ero

Olipa kerran kaveri, jonka nimi oli sanotaan nyt vaikka Matti. Ja hän tapaili Martta-nimistä tyttöä.. Hän pyysi Martan kanssaan elokuviin ja heillä oli hyvin hauskaa. Parin päivän päästä hän pyysi Martan ulos syömään, Martta suostui ja taas heillä oli tosi kivaa.

He jatkoivat toistensa tapaamista säännöllisesti, ja jonkin ajan kuluttua he eivät enää tapailleet muita kuin toisiaan. Ja sitten, eräänä iltana kun he olivat ajamassa kotiin, Martan mieleen juolahti eräs ajatus, ja sen enempää ajattelematta hän sanoi sen ääneen:
- Oletko tullut ajatelleeksi, että juuri tänään on kulunut tasan kuusi kuukautta siitä, kun aloimme tavata toisiamme?

Autossa on hiljaista. Martan mielestä se on hyvin kovaäänistä hiljaisuutta. Hän ajattelee: Vaivaakohan häntä se mitä sanoin...? Ehkä suhteemme on hänen mielestään rajoittanut hänen elämäänsä, ehkä hän ajattelee että yritän pakottaa häntä sitoutumaan johonkin, jota hän ei tahdo tai ei ole valmis.

Ja Matti ajattelee: Voi juku, kuusi kuukautta.

Ja Martta ajattelee: mutta hei, enhän minäkään ole varma haluanko tällaista suhdetta. Joskus toivon että minulla olisi vähän enemmän tilaa, niin että olisi aikaa ajatella. Haluanko todellakin suhteemme kehittyvän siihen suuntaan, että meistä tulee koko ajan läheisempiä. Tarkoitan, mihin me oikein ollaan menossa? Aiotaanko me vaan jatkaa toistemme tapaamista tällä tasolla ? Suunnistammeko kohti avioliittoa? Koko elämä yhdessä? Olenko valmis senlaatuiseen sitoutumiseen? Tunnenko minä edes tätä tyyppiä?

Ja Matti ajattelee: Kuusi kuukautta, hmm se tarkoittaa siis joo helmikuussa alettiin tapaileen eli heti sen jälkeen kun auto tuli korjaamosta, joo eli se tarkoittaa sitä... Voi pahus, öljyt pitää taas vaihtaa!

Ja Martta ajattelee: Voi ei, nyt hän on ärtynyt, sen näkee naamasta. Ehkä minä tulkitsen häntä ihan väärin. Ehkä hän haluaakin enemmän suhteeltamme, enemmän läheisyyttä, enemmän sitoutumista. Ehkä hän on vaistonnut jo ennen minua, että minulla on omat epäilykseni asiasta. Niin, sitä sen täytyy olla, siksi hän ei halua puhua omista tunteistaan. Hän pelkää tulevansa hylätyksi.

Ja Matti ajattelee: Pitää tutkituttaa voimansiirto vielä uudestaan, v..tun väliäkö sillä on mitä ne mäntit sanoo, ohjaus ei vieläkään ole kunnossa. Ja tällä kertaa on parempi olla syyttämättä kylmää ilmaa, mitä v..tun kylmää ilmaa, siellä on lämpöasteita, ja tää kosla kulkee kuin jäteauto ja mä maksoin niille roistoille pari tonnia...

Ja Martta ajattelee: No nyt hän on vihainen. Enkä voi syyttä häntä siitä. Minäkin olisin. Tunnen itseni niin syylliseksi, kun pakotan hänet käymään tämän kaiken läpi. Mutta en voi sille mitään, en ole varma tunteistani.

Ja Matti ajattelee: Luultavasti ne sanoo että siinä on vain puolen vuoden takuu... Valopäät!

Ja Martta ajattelee: Ehkä olen liikaa idealisti, odotan ritaria valkoisella hevosella, kun istun tässä tosi kivan tyypin vieressä, jonkun jonka kanssa viihdyn, josta välitän, joka välittää minusta. Ja joka on tuskissaan minun itsekeskeisten koulutytön unelmieni takia...

Ja Matti ajattelee: Takuu? He haluavat takuun? Minä annan heille takuut perkele ja työnnän ne sinne mihin aurinko ei paista ikinä.

- Matti, Martta samoo

- Mitä, Matti sanoo säikähtäneenä?

- Ole kiltti äläkä kiduta itseäsi tällä tavalla, Martta sanoo ja kyyneleet täyttävät hänen silmänsä, Ehkä minun ei olisi koskaan pitänyt..voi luoja, tunnen itseni niin...

- Mitä, Matti kysyy?

- Minä olen ihan hullu, Martta nyyhkyttää, tarkoitan, tiedän ettei ole mitään ritareita. Minä tosiaan tiedän sen. Ei ole ritaria eikä hevosta.

- Ei ole hevosta..., Matti sanoo.

- Sinun mielestäsi olen ihan hullu, vai kuinka, Martta sanoo.

- No et, sanoo Matti iloisena siitä että vihdoinkin voi vastata kysymykseen, jonka ymmärtää.

- Se on vaan... siis... tarkoitan että minä tarvitsen lisää aikaa, Martta sanoo.

(Seuraa 15 sekunnin tauko, jonka aikana Matti, ajatellen niin nopeasti kuin osaa, yrittää miettiä turvallista vastausta. Vihdoin hän päätyy omasta mielestään sopivaan vastaukseen.)
- Niin, hän sanoo

Martta, syvästi liikuttuneena koskettaa hänen kättään.
- Voi Matti, oletko todellakin sitä mieltä?

- Mitä mieltä, Matti kysyy?

- Sitä mieltä ajasta, Martta sanoo.

- Ai siitä, joo, Matti sanoo.

Martta kääntää katseensa kohti Mattia ja tuijottaa syvälle hänen silmiinsä. Matti tuntee olonsa epämukavaksi, kun ei tiedä, mitä Martta sanoo seuraavaksi - varsinkin jos se koskee hevosia...

Vihdoin Martta puhuu.
- Kiitos Matti.

- Kiitos itsellesi, Matti vastaa.

Sitten hän vie Martan kotiin. Martta makaa sängyllään ja nyyhkyttää aamunkoittoon asti.

Matti puolestaan menee kotiin, pistää pari nakkia mikroon, avaa oluttölkin ja television ja riemastuu huomatessaan futismatsin vielä jatkuvan. Joku pieni ääni takaraivossa vihjailee hänelle, että autossa tapahtui jotain enemmänkin, mutta hän on melko varma, ettei pystyisi sitä ymmärtämään, joten parempi olla ajattelematta sitä.

Seuraavana päivänä Martta soittaa läheisimmälle ystävälleen, tai ehkä kahdellekin ja he puhuvat tilanteesta vaivaiset kuusi tuntia. Kaikki tuskalliset yksityiskohdat analysoidaan: mitä minä sanoin ja mitä hän sanoi ja kaikki ilmeet, eleet, piilomerkitykset yhä uudestaan ja uudestaan. Tätä jatketaan päivästä päivään, viikosta viikkoon, kuukausia. Eikä lopputulos koskaan kuitenkaan selviä. Toisaalta he eivät myöskään kyllästy aiheeseen.

Matti puolestaan, kun on pelaamassa futista kaverinsa kanssa, joka myös tuntee Martan, pysähtyy kerran kesken pelin ja kysyy:
- Pete, tiedätkö, onko Martalla joskus ollut hevonen?

Ja muuta hauskaa

- Miksi viet rahasi viinakauppaan, etkä pankkiin?
- Alkossa saa paremmat prosentit.

- Missä olet loukannut kätesi?
- No, joku mäntti tallasi sen päälle baarissa.

- Minä lopetan ryyppäämisen, Pertti kertoi Ristolle.
- Miksi?
- Viimeksi kun olin kännissä, maksoin kaikki velkani.

Mitä hyötyä ruotsalaiselle on päästään?
- Henkselit pysyvät omilla puolillaan.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyMediakorttiPalautelomake